lanjalee Kız bu japonlar ne yazıyo napıyo burda bi sürü post oldu bot hesap mı bunlar niye gelmişler ajan falan olmasınlar 👀😅
kleopatranizzz lanjalee Bence onlar burayı çok yanlış anlamışlar fhhfhfh kadınların fotolarının altına birde numara eklemişler 🤣🤣 tövbeee yaa dhhdhd
Gittibimilyarlikmobilya lanjalee Çince yazıyor galiba Gerçi Çinçe yazması japon olduğu gerçeğini değiştirmez
Medusa lanjalee Onlar da ekmeğinin peşindeki işçi emekçi insanlar niye öyle diyosunn??!! Masaj diyor iş diyor sohbet diyor, diyor da diyor😂
lanjalee Gittibimilyarlikmobilya Çince Japonca Korece bilemedim 😅 bi merak ettim de tıklamadım ya linke tıklama fobim var 🫣
Gittibimilyarlikmobilya lanjalee Ay yok bende tıklayamam değişik bir şey çıkabilir kaldıramam kdkdkd dün zaten anksiyete atağından çıktım midem bi hal kötü bir şeyle daha da kötü edemem midemi kdkdkdk
lanjalee kleopatranizzz ay ne bileyim ben gördüm sen de gör diye olabilir ben olsam yapabilirsin öyle bi pislik 😂😂
kleopatranizzz lanjalee ay yok yok gözlerinin hakkına girmemek adına da gir demem,neler gördü bu gözler burada .🤣🤣🤣
lanjalee Gittibimilyarlikmobilya dün noldu ki 😂 aynen aynen tıklama bende merakıma yenik düşmezsem tıklamam 😅
Gittibimilyarlikmobilya lanjalee İlacımı almadığım için vücudum etkiye tepki gösterdi 😂 ben burdaki çıkacak görüntülerden korkuyorum ya 😁
lanjalee women_34 anlamadım ki bi anda bi sürü çıktı bazı arkadaşlar tıklamış 😜😜😂 bazı arkadaşlar 🔜 @kleopatranizzz @Medusa 😂😂
kleopatranizzz lanjalee ahahha kız linke tıklamadım postu açtım sadece fjfjffj sen postu da açmadın sandım