lanjalee Medusa yaaa yaranamaz olur musun sen olmasan bunca fedakarlığı kim yüklenir omuzlarına Medusam ❤️🤭😅 post açtım napim merak ettim 😂🙃
Medusa lanjalee Yok daha da girmem postlara🥀 Onlar buranın müdavimi arada gelir edepleriyle reklamlarını yapar giderler😂😂 Baaazıları gibi değiller🤪
kleopatranizzz lanjalee ay yok yok gözlerinin hakkına girmemek adına da gir demem,neler gördü bu gözler burada .🤣🤣🤣
kleopatranizzz lanjalee ahahha kız linke tıklamadım postu açtım sadece fjfjffj sen postu da açmadın sandım
lanjalee kleopatranizzz postu açtım da sonu gelmiyodu linkin geri kapattım 😅 canım benim ya gözlerimiz neler gördü gerçekten son olur inşallah 😂
lanjalee Medusa ya sen o iktidarsız çiçek emojisini atınca ben bi üzüldüm ama 🥹 kim kız o baaazıları 😂
Medusa lanjalee İktidarsız çiçek mi hahahahshhshdhdhdjdjdk Allah cezanı vermesin bütün ciddiyetim gitti😂 Hayır kocam soruyo bi de neye güldün diye ne dicemm?!😂 Bu pis fotoları atan burayı normalde kullanan biri, onu fark ettik son olayda🤫
lanjalee Medusa o çiçeği görünce aklıma bu geliyo napim 🤭😂😂 ayy kimmiş ya bana niye kimse söylemedi alacağınız olsun darıldım gücendim 🥹
Medusa lanjalee Son olaya şahit oldun muu?😂 Pisliği yapan kişi burdaki kişiler hakkında bilinen şeylere laf attı da o yüzden, hakim yani her şeyee
tubikooo lanjalee Spam hesaplar onlar ruslar da geldi onlarla birlikte interneyşınıl oldu uygulama her ırktan var
lanjalee tubikooo interneyşınıl bir uygulama mı olduk eyvahlar olsun bende sessiz sakin diye takılıyordum buralarda 🤭😅
lanjalee Medusa yaaa hayır beni biraz aydınlatır mısın Medusa ilk defa bişey kaçırdım ben galiba 😂 özelden falan bi yazar mısın valla çok merak ediyodum kimler ifşalandı neler oldu 👀😅