Arkadaşlar yılbaşından beri şiş. Yılbaşı gecesi sadece soğuk cool lime içtim ondan oldu sandım. Normal alerjicilaci,antibiyotik 1000lik kullandım geçmedi. Aile hekimine gittim, tekrar kontrol etti ve tavrı hoşuma gitmedi. Tekrar antibiyotik yazalım bakalım dedi ikinci kutu antibiyotiği de kullanıyorum, 3-4 tane kaldı bitmesine. Hala aynı şiş ve sert. Ne buyuyo ne küçülüyor ama ele geliyor. Çene kemiğim boyunca neredeyse şiş.
Doktor KBB görsün, ihmal etme bir de lökosit bakalım falan dedi. Kanserden şüphelendi aile hekimi. Kbb için 9una randevum var bilgisi olan yaşayan var mı?
Ben okuyorum ama lösemi ve lenfomadan şüphelendiler diye düşünüyorum. Zaten böyle enfeksiyon harici şişlikler de iyi bişey çıkmıyormuş.
Sonuçtan çok korkuyorum. Ağrı yok sizi yok.
İki tane çocuğum var, düşünüp durmaktan yoruldum. Kanser olabilir mi? 🥺
Lenf bezi şişmesi hemen çene altında yaşayan varmı?
@FlowerMom lenf bezi şişmesi kişin özellikle çok oluyor sık hastalanınca arkadaşımın oğlun ada çok test yaptılar onkoloji bölümüne sevk edilince çok korktular ama sonuçlar iyi çıktı benim oğlumun da kışın hep şişer sık hastalanir her zaman en iyisini düşünün stres hastalıkların ana sebebi
FlowerMom Benim aynı anlattığın gibiydi. Dişlerinde çürük falan var mı ? Bana da aile hekimi olumsuz konuştu,kbb ye gittim. Hiçbir problem yok bunlar bazen şiştiği zaman normal boyuta inmeyebilir dedi. Benim hatta taş gibi iki tane birbirine yapışıktı . Bir tane kanal tedavili dişim kırılmıştı büyük ihtimal ondan olmuş kesinlikle çaresine bak demişti . Hamileyken o dişim kendiliğinden düştü ve şişlikte indi .
Eskobar Korkmmamak elde değil ki iki küçük çocuk olunca biri (4-2 yaşında)
selen_ Ben hasta değildim şiştiği zaman. Ayrıca hayatımın hiç bir evresinde böyle bir şey yaşamadım. Baktirmaya gittiğimde de boğazımda kulakta bişey görülmedi acikcais ondan korkuyorum ya
lanjalee Yok benim hiç olmazdı ve enfeksiyon kaynaklı da değil. iki antibiyotik içtim 1 ay olacak geçmiyor zaten olduğunda da hastalık yoktu.
Nietzsche O da yok, ama ne olduğunu da bilmiyorum. Umarım basit bir dış, enfeksiyon falandır.
Eskobar aile hekimi o kadar kötü yorumladi ki..
lanjalee Gideceğim🥲 teşekkür ederim yorum için. Umarım basit bir enfeksiyondur aile hekimi yanılmıştır
- Düzenlendi
Eskobar Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. O konuşana kadar hiç korkmamıştım yani basit bir şey diye görüyordum,çok teşekkür ederim yorum için yinede. 🌸 Biraz içim rahatladı
Senem-34 Teşekkür ederim. Bir gece de hiç bir hastalik falan yokken şişti. Yani ben kolay hasta olan biri değilim hiç, ve bu yaşıma kadar lenf şişliği de hiç yaşamadım. O yüzden çok tedirgin oldum.