• Sağlık
  • Lenf bezi şişmesi hemen çene altında yaşayan varmı?

FlowerMom kışın benimde hep olur dediğin gibi tam çene altında ama o en ufak bi enfeksiyonda öyle oluyo bende yani boğaz diş enfeksiyonlarında . Geçiyo sonra, hemen karartma içini bence

FlowerMom Benim aynı anlattığın gibiydi. Dişlerinde çürük falan var mı ? Bana da aile hekimi olumsuz konuştu,kbb ye gittim. Hiçbir problem yok bunlar bazen şiştiği zaman normal boyuta inmeyebilir dedi. Benim hatta taş gibi iki tane birbirine yapışıktı . Bir tane kanal tedavili dişim kırılmıştı büyük ihtimal ondan olmuş kesinlikle çaresine bak demişti . Hamileyken o dişim kendiliğinden düştü ve şişlikte indi .

selen_ Ben hasta değildim şiştiği zaman. Ayrıca hayatımın hiç bir evresinde böyle bir şey yaşamadım. Baktirmaya gittiğimde de boğazımda kulakta bişey görülmedi acikcais ondan korkuyorum ya

FlowerMom bak yorumlarda çoğu kişide olmuş normalmiş yani bi doktora gözük kötü bişey yoktur inşallah

lanjalee Yok benim hiç olmazdı ve enfeksiyon kaynaklı da değil. iki antibiyotik içtim 1 ay olacak geçmiyor zaten olduğunda da hastalık yoktu.

Nietzsche O da yok, ama ne olduğunu da bilmiyorum. Umarım basit bir dış, enfeksiyon falandır.

FlowerMom bazı doktorlar malesef öyle
          Daha tanı bile konmamış nasıl bu kadar rahat davranabiliyorlar anlamıyorum
          Bazısına inansak yarın ölürüz

lanjalee Gideceğim🥲 teşekkür ederim yorum için. Umarım basit bir enfeksiyondur aile hekimi yanılmıştır

Eskobar Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. O konuşana kadar hiç korkmamıştım yani basit bir şey diye görüyordum,çok teşekkür ederim yorum için yinede. 🌸 Biraz içim rahatladı

FlowerMom merhaba korkmayın en ufak bi kör sivilceden burun içi yaradan kulak enfeksiyonu diş iltihabından bile hemen etkilenip şişiyor benimde lenf bezlerim kbb gördü 2-3 kez ama zararsız dendi hemen inmesini beklemiyoruz zamanla iner dediler öyle de oldu ara da yine şişiyor tabi

Senem-34 Teşekkür ederim. Bir gece de hiç bir hastalik falan yokken şişti. Yani ben kolay hasta olan biri değilim hiç, ve bu yaşıma kadar lenf şişliği de hiç yaşamadım. O yüzden çok tedirgin oldum.

FlowerMom biz anlamadan da geçiriyoruz bazı rahatsızlıkları diş eti iltihabı deri altındaki sivilce üst solunum yolu hastalıkları benimde birşeyim yoktu görünürde gittim şiştiği için ama kbb doktoru aynı şeyi söyledi reaktif oldukları sürece sıkıntı yok bağışıklığa bağlı şişip inerler dedi