Lenf bezi şişmesi hemen çene altında yaşayan varmı?
Senem-34 Teşekkür ederim. Bir gece de hiç bir hastalik falan yokken şişti. Yani ben kolay hasta olan biri değilim hiç, ve bu yaşıma kadar lenf şişliği de hiç yaşamadım. O yüzden çok tedirgin oldum.
Senem-34 İçim rahatladı,çok teşekkür ederim🥰
Senem-34 Tabi günü gelince gideceğim,tekrardan teşekkürler. 🤍
FlowerMom kendimi bildim bileli lenf bezlerim hep siskindir yani cocuklugumdan beri bu şekilde sadece enfeksiyon hastalıkları üst alt solunum yolu hastalıkları geçirdiğimde büyüyor sonra eski halini alıyor kitle şeklinde hatta biri 1.4 mm diğer 2.02 mm boyutunda yillardirda War bende korkma eğer kötü birşey warsa erken teşhis edilmiş olur iyi biseysede senelerce seninle birlikte de kalabilir yani endiselenme bn biraz bnmkine benzettim gibi bu aralar rahatsızlık geçirdiniz mi?
- Düzenlendi
2minnosannesi Yok hiç bir şey yok. Bir de benim hiç şişmezdi. 24 yaşındayım. İlk kez bu durumla karşılaştım.
Ekstra çok beyaz tenliyim ben, doktor çok soluk tenin dedi. İşte gecmeyen anemi de var. Bu yüzden en çok lenfoma ve lösemiden süphelendi.
FlowerMom bı git kan testlerini ultrason a girin ihmal etmeyin
FlowerMom merhaba nasşl oldu cevabınız? Bende şimdi çok hastayım boöazım ağrıyor lenflerim şişmiş. Ağrı veriyor.
Geçmiş olsun ben de geçen sene çiğnemin altında bir şişlik fark ettim Ağrı yapıyordu bir kutu antibiyotik bitirdim ağrısı geçti ama hala var bazılarının face’lerinde şişme olduğunu da kalıcı olabiliyor diye duymuştum öyle mi açıkçası bilmiyorum doktora gitmeye de korkuyorum 😥