Kizlar selamm. Bi soru soracaktım. Ben şu an 8 haftalık hamileyim. Gelecek hafta uçuşum var. Duyduğum kadarıyla hamileyken havaalanında olan x- ray cihazlarından geçmek zararlıymış. Bir kaç makale okudum, hepsinde farklı söylemler
var. Birde size sormak istedim. Doktorumdan bir kağıt almam gerekiyormu? Bilen biri varsa bilgi verebilirmi lütfenn❤️
Hamilelikde havaalani/ uçuş
- Düzenlendi
akbb Şu an elinizdeki telefondan daha çok radyasyon aldığınıza emin olabilirsiniz.X-ray cihazından geçmeden yolculuk yapmak mümkün değildir.Bildiğim kadarıyla hiç kimseye bu konuda bir istisna tanınmıyor 😊
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥️
Deletedmom_18 çok teşekkür ederim🥰. Ben Azerbaycanlıyım. Orada belgeyi gösterdikte geçmek mümkün, daha yeni çok yakınnarkadaşım geçti. Ama tabi diğer ülkeleri hiç bilmiyorum bende 😕
Afrodit hamileliğimde hiç uçağa binmedim 😂 ama yine de istisna gösteriliyormuş şaşırdım afro 🫠
Deletedmom_18 ben de hamileyken ilk kez binicem. Yurtışında yaşadığım için burada doktora soru sorup cevap almak çok zor. O yüzden hep sizr soruyorum😂
akbb Netten baktım canım elle kontrol mümkün.Yazın kızımı x-ray cihazından geçirmek istememiştim güvenlik görevlisi bunun mümkün olmadığını belirtmişti 🫠
Deletedmom_18 bende direk uçaçağım havalimanına baktım, aynısı yazıyordu. Belge alayım o zaman. Çok teşekkür ederim🫶🏽
akbb 28. haftamda 2 defa uçuş yaptım, içeri hamile olduğum için su şişemi bile aldılar, karnınızı gören kimse sizi bişeye zorlamıyor zaten hatta daha da yardımcı oluyorlar.
Ama sizin henüz karnınız belli olmadığı için kimliğinizi ve hamile olduğunuz belgeyi yanınızda bulundurursanız kadın görevliler üzerinizi ararlar.
Coolness 7 aylık mı uçakla yolculuk yaptınız bi sorun oldu my peki 🥰
haksizsinkizzz herhangi bi sıkıntı yaşamadım hiç, bi aksilik olmasın diye sakız çiğnedim ama o kadar 😊 doktor onaylıydım tabi doktoruma sormadan adım atmıyordum