burcu21
Aşkım teknolojik aletler tamamen şans işi. Ben Arçelik kullanıyorum çok memnunum. Özellikle meyve ve sebzeleri uzun süre saklıyor. Koku problemi de olmuyor. Annemde aynı şekilde ben bildim bileli Arçelik kullanıyor değiştirdi yine Arçelik aldı. Kayınvalidem sıemens kullanıyor o da memnun. Çevremde hep farklı markalar kullanan kişiler var ve bildiğim kadarıyla hepsi de memnun. Dediğim gibi tamamen şans işi.
Buzdolabı önerisi
- Düzenlendi
burcu21 ben bosh alttan buzluklu kulpsuz geniş hacimli dolabını kullanıyorum son çıkan seriydi sanırım kodunu bilmiyorum ama aşırı memnunum soğuk olup gıdaları mükemmel koruyor ama asla alıp yediğin an üşütmüyor çok ilginç bir teknolojisi var
Benim ailemde hep Bosch kullanır onlardan gelen bir kalite güven duygusu ile hiç şaşmadan boş aldım mükemmel memnunum kalite resmen
- Düzenlendi
burcu21 valla sans isi annem senelerdir beko kullanir bir kere ariza yapmadi ben aldim evliligimin 2. Ayinda ekran akrti yandi dediller sonra baktilar motor yanmis dediler aldilar sifirini getirdiler tabi o zamanda sicak ve ramazandi cok zordu valla bi sure beklemistim yenisi gelsin diye.Allaha sukur yenisinde hic problem yasamadim 6 yil olucak.bulasik makinesi var annde.bosch marka oda senelerdir saglam.hic bisi olmadi duzgunde yikiyor filtrelerini bile calisiyor kendisi her vakit yikayamiyor benimkisi beko daha kotu yikiyor guya o zamanlar yeni modellerdi dedigim gibi sans
belladonna Evet bende beyaz eşyanın şans işi olduğunu düşünüyorum. Arçelik alırdık herşeyimizi ama önceden daha iyiydi sanki Arçelik o yüzden pek sıcak bakmamıştım ama bakalım birde mağazaları gezip düşünelim karar verelim. Umarım şansımız yaver gider de on numara bi dolap alırız fiyatları malum😄
simonedebeauvoir Bende çok tercih edilen bi marka olduğunu duydum ama işte adı olduğu için o kdar pahalı ayrıca herhangi bir sıkıntı olsa parçası cok pahalı dediler bi olumsuz düşündüm
sadece08 Anladım kötü olmuş sizin için yaşayınca insana zor geliyor gerçekten. Allah iyi günler göstersin hep sıkıntı göstermesin ne diyelim. Evet doğru diyorsunuz benimde bulaşık makinem Vestel aslında vesteli hiç beğenmezdim iyi olmaz diyordum ama çok şükür gayet iyi 5 yıldır da kullanıyorum. Neyse umarım şanslıyımdır da iyi bi dolap alırım😄
- Düzenlendi
burcu21 Boschun adı yok cidden kaliteli biz 8 sene önce baktığımızda da üreticiler hep Siemens-Bosch- Profilo aynı fabrika ürünü malzemeleri farklı kullanırlar falan demişti biz Siemens tercih ettik şükürler olsun daha tık demedi. Meyveler sebzeler her şey sıkıntısız buzluk kısmı altta daha pratik. Buzluk kısmı biraz ufak gibi ama memnunum. Kardeşim annem Bosch aldı yine yıllardır kullanıyorlar daha servis yüzü görmediler sıkıntı da yaşamadılar.
burcu21
İnşallah istediğiniz gibi olur 😊
Son üretilen ürünler nasıl bilmiyorum ama bir bakın derim
burcu21 yok adı olduğu için pahalı olabilir ama kaliteli öyle sadece ada para vermiyorsunuz ben eltimle aynı anda evlendim eltim arçelik aldı biz tam tamına iki katını ödedik ciddi bir fiyat vardı herşeyin ama ben çok memnunum asla boş bir ada para vermiyorsun kalite ve konforu satın alıyorsun
burcu21 eşim evlenirken LG aldı, bi siteden adlı ama hepsi burada trendyol değil farklı bi site. 2019 dan beri kullanıyoruz gayet memnunum cok sükür
burcu21 ben Bosch kullanıyorum çok çok memnumum yani curutmuyor. Kokutmuyor içi geniş. Ben big aldım tabi buzlugu altta ben öyle seviyorum. Ama Bosch iki türlüsü var bir Alman yapımı bir turk yaoimi ben alman yapımı aldım içi ful çelik bulaşık ve camasir makinamda öyle. Annemde yıllardır Bosch kullanıyor. Çok memnun.
belladonna inşaAllah teşekkür ediyorum 🥰🥰
simonedebeauvoir Birşeyin ücreti yüksekse eşya konusu özellikle konforu kalitesi iyidir bende öyle düşünüyorum 😄 eşya konusunda ucuza kaçmam senelerce kullanılan şey sonuçta.
nuryollanna teşekkürler. LG Vestel Beko bunlar hiç ilgimi çekmiyor ya 🤣 güle güle kullanın uzun ömürlerde