Kızlar önerilerinizi bekliyorum kullanmakta olduğunuz ve memnun kaldığınız tost makinesi var mı? Varsa link mink fırlatın üstüme pls
Tost makinesi
demetdonmez kız perde de tost önerisi isternşr mi şu saatte aklıma hayallerim geldi
simonedebeauvoir Yaaaaa hahahhshsjshs 😂 Yapma girme o hayallere bizi de sürükleme bu günaha 😂 Benimde tam üstüne öneri alacağım geldi he bajahwhhsjs
demetdonmez en güzel marka gerçekten emsanin
demetdonmez
Ben Korkmaz’ın tost makinasını kullanıyorum çok da memnunum canım. Tabi fiyatı biraz fazla ama bütçeye uyuyorsa tavsiye ederim
demetdonmez korkmaz tostkolik 6 sene olacak çok memnunum köfte tavuk filan da yapıyorm
demetdonmez
Canım ben Korkmaz’ın tost makinesini kullanıyorum çok memnunum 2 yıl olucak
demetdonmez korkmaz marka, model vermeyeyim bütçene hangisi uyacaksa onu alırsın ama pişman olmazsın 🙏🏻
demetdonmez
@simonedebeauvoir
Kahvaltida tost yicektim ama bilin bakalim ne oldu 🤪
Tefal aldım canım,memnunum 😊
demetdonmez Arçelik Tm 6046 modeli çok iyi bugüne kadar tost yemiyormuşum dedim yani
demetdonmez girdim bile çok geç
Moonlight_ ahahahaha ye kız ne var hatta bende yıyım hayallere daliim 😍🤣
simonedebeauvoir ahahahahaaha ahh tamam yerimden kalkabilirsem insallah 🤣
demetdonmez korkmaz castron aldım o cok öneriliyordu ama kullanmadigim için pek bi sey diyemiyorum.
Moonlight_ kıııız ben tostumu yedim sen naptın 🤣
@simonedebeauvoir tostumu yedim seni bekliyorum 😂 çağla şikeli anmadan olmaz😀
selen_ tabi kız oraya atıf attım 🤣
demetdonmez benim en son karacaydı ondan aslında memnundum ama tostu tam anlamıyla yapamıyormuş diye eşim onu degistirip bu döküm sanayi tipi tost makinalarının ev tipi olanını aldı, ilk başta görüntü acisindan itiraz etmistim ama tostu yedikten sonra iyikide almis dedim😆 normal tost makinalarınla arasında fazla fiyat farkıda yoktu istersen arastir tam anlamiyla tost gibi tost oluyor
demetdonmez Karaca’nın kullanıyorum granit olanından çok memnumum 3 senedir kullaniyorum