HurremSultan olduğu halde hala o serçe parmak telefonun altında destek 😅
Serçe parmak🤞🏻📸
HurremSultan Demeden edemeyeceğim tam bir Hürrem i anımsatan yüzük gibi geldi gözüme 🤣🤣 Sen bu isme nasıl karar verdin acaba Hürrem merak ettim 😄😍
burcu21 kızım elimde 5 aylıkken bir aylık hamile olduğumu öğrenince karar verdim😂😂😂
amimad benim şuan hala.oyle olması şaka mi😂😂
HurremSultan çok az istiyorsun olmaz biraz fazla istiyeydin bari atmalarına değseydi🤣
HurremSultan oralin hürrem sultani
HurremSultan yok aşkım beee bakamıyorum bebeden 🥲
HurremSultan hastayım kemiklerim ayrılıyor sanki battaniye altından yazıyorum bir parmagımı cıkarsam titrerim ev sonuna kadar ısıtıldıgı halde donuyorum ne kalkıp cekmesi ölürüm🤒🥹🥹koronayım galiba
HurremSultan haha seni taniyiruz sen ki hurrem sultansin yalniz hurreme bayiliyorum yaaa idol karakter
HurremSultan evet bende öyle düşünüyorum 😊
HurremSultan 😅😅 bilemedim dur baska yere gidip cekeyim adam dicek bunun eliyle ne alip veremedigi var diye🤣🤣🤣
@HurremSultan
Böyle nasil yamukmu düzmü anlamadim ortaya karisik sanki 🤣
Moonlight_ kanki yamulmaya dogru gidiyor işte 🤪🤪🧚🏻 ellerinnde pambbık gibigg heee
Askkadini valla bende bayılıyorum Hürreme 😂😂 kocamda sulumana benziyor çok ayarsız hep bağırıyor bana🥲💔
HurremSultan bagimsizligini ilan edecek yakinda peride sagolsun ne diyim 😅😅 o pambbik ne demek kizzz 😂
Rouge askimmm ay bu Corona varyaa onu çıkaranin Allah belasını vermesin mahfetti bizi yaa çok geçmiş olsun inşallah kotulesmeden atlatırsın canım. Okut kendini bu ara heo başında işler var🥲💔
HurremSultan ya gerçekten mi şuan ne kadar yaş farkı var nasıl geçirdin o süreçleri 🤣 Allah bağışlasın oğlum 11 aylık her an hamile olursam napıcam olur muyum diye savunmadayım🤣🤣🤣
burcu21 ben bile isteye yaptım 😂🙈😻 kızım 27 aylık oğlum 13🥰
Moonlight_ pamuk demekdbvsksbx pambbık😂😂
bukii27 bebeli anaların canı saolsun💘🤞🏻