Ask_hosmus HurremSultan bende kendini parmaklarken parmağını kırdı sandım 😂😂😂😂 Deleted33 aşko kusura bakma içim fesat 😂😂😂
Ask_hosmus Cicekliperde bebeğim bizim eller ortamı terk etti milletin eli ne kadar da güzel benimkiler bakkal amca gibi 😂😂😂
Cicekliperde Ask_hosmus benim de alerjim var egzama oldu ondan atmadım ama benimkiler küçük . Güdük gibi parmaklarım var 😂😂 tırnaklarım bile küçük.
Ask_hosmus Cicekliperde benimkiler çok çirkin 😂😂 tırnak kısa olduğu zaman kötü ama uzun olunca sexi oluyo gel gelelim ki uzun tırnak sevmiyom😂😂
HurremSultan Cicekliperde benim kocamın ellerini görünce şok olmuştum tırnakları aşırı küçüktü 😂 yıllardır ellerine bakınca bı tuhaf oluyorum 🤪 gorumceminki de havuç gibi😂😂😂
Rouge HurremSultan bir tane hazır eskilerden elimin fotosu var atıcaktım ama serce parmagımı kapatmısım😂
Moonlight_ HurremSultan elime bakarken yanimda kayinbabam: eline ne oldu kizim Ben tabi parmaga odakliyim Ve yine babam: iyimisin kizim noldu😅 Ona dogru uzattim elimi baba parmaklarim yamuk mu diye bana uzuun uzun bakti düz parmakmi olurmus dedi ahahahhahahahhahahahahhaha
Moonlight_ etoile o kadar odaklandim ki adam bir an korktu bide ona uzatisim var böyle yavas cekim ama uzatirkende hala parmaklarima bakiyorum 🤣
etoile Kızlar bir şey soracağım yanlış anlamayın bu yüzükler niye parmaklarınızi sıkmış. Yoksa ben yanlış mı kullaniyorum yüzüğü benim ki niye sıkmıyor 😂 düşmesin diye mi böyle 4 parmaktan 3′u böyle 😂😂
HurremSultan etoile kanka ben bilerek tam aldım. Hatta sol elim sağ elimden ince parmakli. Sağ elime bile zor oluyor. Düşmesin diye tam aldım 16 numara 😘
etoile Etipetito kızım sende o yüz varken maşallah tombullukta yakışır bence tombul değilsin bal gibisin 🤗🤗🤗🤗🤗🤗