Moonlight_ kanki yamulmaya dogru gidiyor işte 🤪🤪🧚🏻 ellerinnde pambbık gibigg heee
Serçe parmak🤞🏻📸
Askkadini valla bende bayılıyorum Hürreme 😂😂 kocamda sulumana benziyor çok ayarsız hep bağırıyor bana🥲💔
HurremSultan bagimsizligini ilan edecek yakinda peride sagolsun ne diyim 😅😅 o pambbik ne demek kizzz 😂
Rouge askimmm ay bu Corona varyaa onu çıkaranin Allah belasını vermesin mahfetti bizi yaa çok geçmiş olsun inşallah kotulesmeden atlatırsın canım. Okut kendini bu ara heo başında işler var🥲💔
HurremSultan ya gerçekten mi şuan ne kadar yaş farkı var nasıl geçirdin o süreçleri 🤣 Allah bağışlasın oğlum 11 aylık her an hamile olursam napıcam olur muyum diye savunmadayım🤣🤣🤣
burcu21 ben bile isteye yaptım 😂🙈😻 kızım 27 aylık oğlum 13🥰
Moonlight_ pamuk demekdbvsksbx pambbık😂😂
bukii27 bebeli anaların canı saolsun💘🤞🏻
HurremSultan haaa tamam iyi biseymis tesekkür ederim askim o senin pambbikliyiiin🥰🤭😅❤️
HurremSultan yaa kiyamam sen hurremsin gucunu kullan
HurremSultan
keşke benim de öyle bir derdim olsaa
BlackMambaa_ keskeee takma tak Kanka zvsbzb
Askkadini gücümü kullaniyorum bu kullanmış halim😂😂
Moonlight_ 😁😁😁😁 kız hiç şiveli konuşan yokmu çevrende 🤪
HurremSultan
fazla takmıyorum artık protez düşünüyorum bakalım
BlackMambaa_ yani seviyirsan neden olmasın😘😘😘
HurremSultan hahaha etrafım senin gibi demiyor hırıstıyan diyor bana akskdmd
BlackMambaa_ dini hassasiyetleri olan biri yaptırmaz zaten. Yaotisan senin bileceğin iş kanka silah zoruyla yaptırmıyor kimse sonuçta 😂😂😂
HurremSultan
Ben zannetmiyorum ya abdeste öyle engel olucagına oluyorsada benim günahım benim azabım olucak kimse benimle mezara girmeyecek yaaa
HurremSultan yok kizz ben normal türkceyi zor ögrendim sen bana sive diyorsun 🤣