Moonlight_ buzdankalpler annem diye demiyorum gercekten öyle ya abimi degil hep yengemi savunur tabi yengem haksizsa onada uygun dille konusur
sadece08 meliha098 allah buyuk ama hep gene anne sutu diyorlardi benim kizim erken oturdu yurudu konustu onunkine gore simdi her goren benimkine yapiyor o geriden geliyor hic ah etmedim.etmem kucuk masum.cocuga ne ah etcem her bebegin gelisimide farkli ama Allah goruyor iste ya.nisanimda da sorun oldu kendi kizi pandemiden nisan yapamadi cikiyor
meliha098 Moonlight_ ay çok kötü şeyler yaşatmış sana Allah’ından bulsun bu yaşattıklarını bir anneyi evladıyla sınamaya çalışmış yazık
Moonlight_ meliha098 malesef canim direk anneligime laf ediyordu. Ben yanlis bisey yapsam bile onun bana yol göstermesi gerekirken hemen sen söylesin sen böylesin.. Birde gelen gidenler aaa ne güzel erkenden sünnet ettirmissiniz kimin fikriydi diye soranlara ay evet iyi ki erkenden yaptirdilar yavrum akli erince daha zor olurdu diyor🤣
meliha098 HurremSultan ya yaralamaz mı hiç o hassaslıkla o zorlukla biraz daha düşünceli olabilirmiş 😞
HurremSultan meliha098 düşünceli insan aslında ondaj yana bir sıkıntı yoktu dediğim gibi tamamen kendi ailemin eksikligini çok hissettiğim bir zamandı
simonedebeauvoir meliha098 tabi canım kaç yaşında kadın kendinde ne saygı ne sevgi bırakmadı kapısını açan yok
buzdankalpler meliha098 hiç bakmam çünkü ben de pek sevmem kendilerini. Bana yaşattıklarını bi ben biliyorum bi allah çünkü. Ölürken benim elimden bir yudum suya muhtaç kalsa insanlık için allah için veririm o kadar
Leyliiiiiii simonedebeauvoir Ay aman bırak ne sinirleniyon herkes ettiğini çeksin ama bu dünyada ama öteki dünyada çeksin yani bosver
simonedebeauvoir Leyliiiiiii amin var ya tek tesellim budur bana yaşattıklarının bin katını çeksin bende bu dünyada göreyim öteki dünyada da çeksin bana ettikleri dünyaları aşar, sütüm kesildi, hamileydim sancılar içinde kaldım, lohusaydım neler neler ya
Leyliiiiiii buzdankalpler kadın kadının düşmanıdır diye boşuna dememişler demekki onun oglununda sütü bozukmuş ki aldatmış terbiyesiz kadın ne demek kadınlık yapmadın da aldattı ayıptır nasıl sinirlendim be tövbe tövbe
buzdankalpler Leyliiiiiii bunu diyen annem bile olsa nasıl bir ahlaksızlığı savunursun der yüzüne bakmam. Teyzemin oğluşunun ahlaksızlığını ilk destekleyişi savunuşu da değil. Anasına bak oğlunu al..
Yasooo meliha098 ay ben kayinvalidemi çok severim ya ana gibi ana dediklerinden eşim ve gorumcelerim çok şanslı tabi ben ve damatları da :)