meleksen1 meliha098 kaynanamla olanlar küçük şeyler sinir olduğum çok şey oluyor tabi ama küçük olduğu için çok takmıyorum. Ama kayınbabamın teyzesi nin yaptığını unutmuyorum hiç. İki düğünümüz oldu bizim bir benim memleketimde ikincisi eşimin. Bir gün arayla ikinci düğün için eşimin memleketine gittik daha kapıdan girer girmez kadın bana geceniz nasıl geçti rahat mıydı diye sordu hiç unutmuyorum şok olup tepki bile verememiştim şimdiki aklım olsa ağzının payını verirdim hatırladıkça sinirleniyorum
Cicikiz meliha098 eşim sanki onun şeyinden çıkmamış gibi büyük oğlunu tutmalar abisinden önce biz evlendik 7 sene oluyor ilk gelin benim abisi iki sene önce evlendi biz evlendiğinizden beri kiradayız hiç ev lafı yoktu alalım diye (işleri ortaktı eşimle abisinin ) abisi evlenince kendine ev almaya kalktı size de seneye alırız dedi (sözde geçtiğimiz aralıkta alınacaktı) o aralık geldi eşimle işleri ayırdı ben tabi artık salak yerine konulmayı hazmediğim için abisine baya bi şey söyledim kaynanam da bana abin seni dinlemek zorunda değil ayıp yaptığın insan kayınına konuşamaz gibi bir sürü laf saydı ulan şerefisz haysiyetsiz ben sizin yalanlarınızı 6 senedir dinliyorum bana ayıp değil mi diye söylendim baya hala biricik büyük oğlunu ve onun lanet karısını savunuyor bana ölsem unutmayacağım önümde geberse bir yudum su vermem üstüne basar geçerim o kadar kinliyim yere düşse bir tekmede ben atarım Allah’ım ona acımasın benim çok canımı yaktı sürüm sürüm sürünsün gene sinirlendim anlatınca
kanalize meliha098 bana tutup prz ile korunuyorum allerji yapıyor diye özel anını anlatmıştı kızdım sevmiyorum böyle konuşmaları dedim ama sürekli belden aşağı çalışır kafası her fırsatta sarıldıklarını yatak odasını anlatmaya çalışıyor
Moonlight_ meliha098 bencede ikinci bebisimede 10 günlükken yaptirdim cok büyük rahatlik valla hem bebis icinde en iyisi👌🏼
buzdankalpler meliha098 hiç bakmam çünkü ben de pek sevmem kendilerini. Bana yaşattıklarını bi ben biliyorum bi allah çünkü. Ölürken benim elimden bir yudum suya muhtaç kalsa insanlık için allah için veririm o kadar
buzdankalpler Leyliiiiiii bunu diyen annem bile olsa nasıl bir ahlaksızlığı savunursun der yüzüne bakmam. Teyzemin oğluşunun ahlaksızlığını ilk destekleyişi savunuşu da değil. Anasına bak oğlunu al..
selen_ @kanalize onu perideye yönlendir gelsin burada anlatsın😂 ben bu kadar çok överek anlatmaya ihtiyaç duyanlara inanmıyorum tok olan insan sürekli yemekten bahsetmez
kanalize selen_ ahahah harikasın😄😄 doğru bu açıdan hiç düşünmemiştim benim imam nikahım kıyılırken oda nikah tazeletti biz yeni evliyiz ya o yeni evlendi gibi olmuş ondan gözüme sokmaya çalışıyordu😁😁
simonedebeauvoir buzdankalpler kız ıyyyyy ya benim ananemde erkekçidir delirmiş bunlar halbuki kız evlat öz evlat yarın başlarına birşey gelse kızlae bakıyor
buzdankalpler simonedebeauvoir teyzemin kızı da var her şeyini kızı yapardı. Kızının parasını alıp oğlunun faturasını ödediğini de bilirim. Bnm teyzem her yönden kaynanalıkta sınıfta kalır kız annesi olarak da erkek annesi olarak da
simonedebeauvoir meliha098 tabi canım kaç yaşında kadın kendinde ne saygı ne sevgi bırakmadı kapısını açan yok
simonedebeauvoir Leyliiiiiii amin var ya tek tesellim budur bana yaşattıklarının bin katını çeksin bende bu dünyada göreyim öteki dünyada da çeksin bana ettikleri dünyaları aşar, sütüm kesildi, hamileydim sancılar içinde kaldım, lohusaydım neler neler ya
HurremSultan meliha098 düşünceli insan aslında ondaj yana bir sıkıntı yoktu dediğim gibi tamamen kendi ailemin eksikligini çok hissettiğim bir zamandı