Oezlem ilk gece ve sonrada hiç kan gelmedi daha önce kimse ile birlikte olmadım zorda girmedi sezaryen doğum yaptım hala aklımda zar mı esnek ?
İlk gece 💃🏻
Papatyaaa ne yazikki😔
Panda kal dımı hala bu adetler ya 🤦♀️
Panda biz Doğuluyuz biz de vardı ama çok eskiden 90 lar da yani. Şimdi kimseden öyle bir şey istendiğini duymadım ben de yaşamadım çok şükür
Rafadantayfa benim de aynı biliyo musunuz. Hiç vajinal muayene de olmadım isteğe bağlı sezaryen oldum. Hala duruyor mu merak ediyorum 😂
5 aylik evliyim💛 Biz düğün sonrası eve geldiğimizde saat 1 olmuştu. İkimizde birbirimizden utanıyoruz tabi ☺üzerimizi degistirdik saçımı açmaya çalıştık iki taraftan 😃 çıktık balkona oturduk sohbet ettik düğünden falan muhabbet ettik😃 saat 3 oldu ve artık yatalim diyerek odamıza geldik çok tuhaf olmustum duygularım karma karışık bisey oldu birden ağlamaya başladım kendimi yanlış birsey yapıyormuş gibi hissettim aklıma annem babam geldi onlara ihanet ediyor gibi düşündüm birdenbire. Ben ağlayınca esim de dayanamadı onunda gözler doldu seni hiç bisey için zorlamicam ne zaman rahat hazır hissedersen ozaman olur dedi ve öylece yattık sarılıp uyuduk.💜🙏 çok şükür sonraki günün akşamında yapabilmistik fakat o acının tarifi yok 😏
Dehsetulvahset e ilk gecenizi yazmıssınız. Zordu vs diye
Ay ne tuhafsınız ya yok seks yapicam diye ağladım yaptım diye ağladım kan geldi ağladım filan sanki silah zoruyla seks yaptırdılar dünyada tüm canlıların yaptığı bir şeyi yapiyo diye üstelik de sevdiği insanla insan oturup neden zırıl zırıl ağlar ki
zigoflavya ama çatı muayenesi oldum zorunlu sezeryan oldum catım dardı o an hemşireye sormak isterdim
Meleklia büyük talihsizlik ben düğünmde adettim ilk gün yırttım
bende nişanlıyım 4 aydın 1 sene sonra düğün ilk gece konusunu hiç konuşmadık sizce konuşulmalı mı şimdiden
Oezlem ilk gecede evimizden gece 1 de gitti kaynanamlar tam bir cinnet cebebiydi 🙄 onun dışında eşim bana bebek gibi davrandı sakın ve yavaş çok aşırı canım yanmadı ama şekerim düştü bacaklarım falan çok titredi kanamadan sonra kalktık birşeyler atıştırdık tatlı sonra ikinci kez yaptık 🤣🤣🤣😍😍😍