Oezlem uyuduk daha doğrusu ben uyuyakaldım 😂 cumartesi kına pazar sabah gelin alma akşamına düğün derken ölmüştüm zaten 😬 eve de gece 3 te gelince ben iptal 😂
İlk gece 💃🏻
Ikibalannesi aynı şeyleri yapmışız 🤭🤭
Dehsetulvahset Çok üzüldüm Geçmiş Olsun İnşallah Biri cıkır önüne ve herşeyi unutursun 🙂🙂
Oezlem ben bayılmıştım 😂 heyecandan korkudan falan değil gerçekten bayıldım 😂 zaten düğünde tansiyonum düşmüştü ilk gecemiz de öyle geçti 🤦🏻♀️
kucuk_tavsan yaaa Ben Utancımdan Gozlerimi Kapadım Daha sonrasını Hatırlamıyorum yani Cok cabuk Oldu Herşey 😃😃
Oezlem biz kaynanamgilde oturudk misafrlerle falan,somra evimize geldik daha oturma grubumuz falan gelmemişti sadece yatak odamız hazırdı 😂 pizza söyledik yerde oturduk yedik, sonra film açtık izledik . Eşim meğerse bunları yapmak istiyomuş benle😂 en son tabi e hadi bi deneyelim dedik ,berbat bişeydi sanki delinme özelliği olmayan bi duvara kalın bi matkapla delik açmaya çalşıyormuş hissi 😂😂😂😂😂 çok iyi betimledim bence
Cok.agladim guzel bir geceydi ozeldi..fakat cok zorlanmistim her kadin gibi kokay olmadi o an resmen canim cikiyor zannettim ve gozlerimden yaslar suzuldu elimde olmadan annem aklima geldi bir kadin olarak nasil bu aciyla basetti dedim.kendi kendime sonra nasil dogum yaptiki dedim bir suru sorular hala gozlerimden yaslar akar.. ve sonra esime caktirmadan solugu banyoda alip gizli gizli deli gibi aglamistim bana ait olan birseyi neden verdim ki..
Aglayangulmedimi ahhh kalbimi bıraktım bu yoruma maalesef hayatın acı gerçekleri kadın olmak çok zor bence bende çok üzülmüştüm ama her bayanın başından geçiyor ne yazık ki 😔😔
Oezlem Sizlerde ne güzel istediyiniz zaman ilk geceyi yaşıyosunuz.Amma bizde öylemi pııfff😏Adetlerimize göre.Düğün oldu bittimi.Damatla gelin eve gidiyo ve ilk gece yalnız olmuyosunuz🤦♀️Kız tarafından ilk gecede yenge olmalı yani ya kızın teyzesi ya halası olmalı ve onada yenge diyolar bizde.Evet yenge bekliyo dışarda damatla gelin şey yapacak sonra damat çıkacak ve yengede gelip gelinin kız olduğunu isbat etdirecek.Yani anlicanız kanlı bez görünmeli🤦♀️O kadar çok itici geliyo bana ki bu ve artık buna son verilmeli.İlk gece zaten stress heyecan yapıyosun ve bide kapıda seni bekliyolar bi düşünün bakalım nasıl hissedersiniz.Afedersiniz bende eşim 3cü defa girdiyinde oldu ilk başlarda çünki heyecanlıydım kendimi sıkıyodum olmuyodu ve 3cüde oldu.Yenge sayesinde unutulmaz gece oldu🤦♀️Ben inşAllah oğlum evlendiyinde yenge falan koymam yani ne gerek var.Oğlum bilsin yeter.Kime ne ondan yani😐
Oezlem ilk gece ve sonrada hiç kan gelmedi daha önce kimse ile birlikte olmadım zorda girmedi sezaryen doğum yaptım hala aklımda zar mı esnek ?
Papatyaaa ne yazikki😔
Panda kal dımı hala bu adetler ya 🤦♀️
Panda biz Doğuluyuz biz de vardı ama çok eskiden 90 lar da yani. Şimdi kimseden öyle bir şey istendiğini duymadım ben de yaşamadım çok şükür