Oezlem zaten nisanliyken konusuyoduk bu konulari beni rahatlatan esim oldu o gece herseyi bana birakti biraz on sevisme sonra denemeye basladi 1 kastım 2 kastım 3de simdi dedim ve ağrısız acisiz tek seferde hallettik 😂😂 rahat olmak önemli 😅😅

Oezlem 3 yıllık evliyim , 7 senelik bir sevgililik nişanlılık döneminden sonra çok severek evlendik biz.
Düğün bitiminde ikimizde aşırı yorgunduk ama bn yinede saten geceliklerimi giyip yatağa uzandım eşimde giyinip yanıma geldi birbirimize sımsıkı sarılıp ağladık 7 sene sonunda hayallerimizi yaşadık kavuştuk diye , sonra birbirimizi öpüyoruz sarılıyorz falan eşim dedi bu gece sadece sana sarılıp seni koklayarak uyumak istiyorum bnmde canıma minnet zaten ölmüşüm yorgunluktan🙂 ertesi gün bavul hazırlayıp balayına gittik bodruma ve ilk gecemiz otelde oldu. Hiç korkmadım eşim odanın terasında otururken ondan izin istedim ve kendimi hazırladım bir güzel giyindim süslendim eşimi odaya çağırdım , ben okadar rahatım benim tam aksime eşim çok heyecanlı 😬 adam kalp krizi geçiricek heyecandan o derece,
beni görünce tabi dili tutuldu adamın bn yönlendiriyorum o derece 😂 ön sevişmeden sonra rahatladı ve normale döndü sonra ben
kendimi eşime bıraktım ve bana okadar nazik anlayışlı davrandıki harika çok tutkulu bir geceydi burda bazı kişiler cnm çok yandı falan demiş ama bnm cnm hiç yanmadı ve ağrım falanda hiç olmadı bence bu durum hem kadının kendini kasmaması ile hemde erkeğin eşine nazik davranması ile alakalı .
3 yıllık evliyz hala ilk günki gibi tutkulu nazik ve kibar davranır bana dünyanın en güzel kadını gibi hissettirir kendimi 🙏

Hazır olun ben anlatıyorum ! Eşimde bende daha önce hiç birliktelik yaşamadık neyse nikah bitti eve geldik namazı kıldı sonra ne yapıcaz bilmiyoruz neyse girdik yatağa tabi ben tir tir titriyorum bana diyorki aptal nasıl yapılıyor 😂😂sanki genelevinde çalışmışım nerden bileyim nasıl yapılır nereye sokulur ay rezillik ya neyse 1 iki deneme yapamadık sonra dedimki boşver ya gel yemek yemeğe gidelim giyindik yoka düştük kendimizi anamda bulduk annemle babam ne oldu dedi evde kalabalık tabi sülale var biz açıktık dedik yemek yedik ve eve geri dönüş hala güleriz cahilliğimize…

Ben. Cok zorlanmiştim eşimde ısrarcı degıl ama bı sekılde olucaktı yani oldu ama tam olmadi. Vajısmus oldum. Bır sene hiç yapamadık dıyebılırım kızlık bıle hasar gormemiştı onuda doktorda ogrendım 🙈

• [silindi]

Betuss35 inanmıyorum ay Allahım 😂😂

Oezlem çoçuk doğurdukdan sonra o acıyı gördükden sonra il gece hiç bişey yaşamamışım diyorum çok rahat geçti bizde ilk gece uyuyanlardanız🖐🏻😂sonrası zaten sabah akşam oluyodu sabah akşam olunca olmasın istiyodum eşim sağolsun o konuda nalyışlıydı sakin davranırdı acıdı dediğimde burakayım diyodu acıyodu hala ilk ginki gibi acır hep😀

Oezlem yorumlar çok garip buradakiler çocuk yaştami evlenmişler acaba herkes korkmuş ağlamış falan, seks insanın doğasında olan ve doğal bir olay, erkeğin kadına yaptığı bir eylem değil ama bizim toplumda kadın ne yazık ki cinsellikten korkutularak büyütülüyor erken yaşta da hiçbir şey yaşamadan bir erkeğin koynuna aniden sokuluyor, vajinismus bile sadece geri kalmış ülkelerde var avrupada böyle bir hastalık yok. Kadın olmaktan bedeninizden erkeklerden seksten bu kadar korkmayın

Abn çoğu zaman konuşmuyoruz hiç o an da işe odaklanıyoruz sadece pozisyon değiştirirken konuşuyoruz 😂 ama ben arada çıldırınca kocamm derim çok güzel derim o kadar 😂

Oezlem evlilik öncesi ilişki yaşamıştık. Ama düğünden sonra evimize geçince ne oldu ilk gece hatırlamıyorum hiç.

Oezlem düğünden sonra eve geldik ben gelinliğimle abdest alıp eşimde damatlığıyla namaz kıldık sonra eşime dedim sen git diğer banyoda duş al bn ebeveyn banyosunda duş alırım dedim gelinliğimi bile çıkattırmadım eşimi gönderdim kapıyıda kitledim güzelce 😂 sonra duşa girdim cıktım geceliğimi giydim ama tabi düğünden bir ay önce başlamıştım ilk gece olmıycak diye o da tmm diyordu meğersem kandırmıl beni 🙄 sonra eşim kapıyı çalıyor bnde bekle biraz daha diye acmadım bir süre kapıyı sonra tabi actim eşim içeri girdi bn şimdi olmasın falan derken eşim üstünü cıkardı bn daha olmuycak falan derken tabi yatağın içinde resmen kovalamaca oynadık sonra en son o acıyla yataktan düşüyordum 🥺 eşim tuttu ağlaya ağlaya banyoya gittim baktım kan gelmiş bide kan geldi diye ağladım eşim geldi sarıldı tamm yok birşey falan diye ama 1 hafta popomun üstüne oturamamıştım hala aklıma geldikce o acı sinirlerim bozuluyr🙄 ama sabaha kadar uyuyamamıştım tabi eşim fosur fosur uyumuştu🤷‍♀️

Oezlem benim ilk gece bisey olmadi yorgunluktan sarilip uyuduk sabah da erkenden kalkip balayina otele gittik hic korkum yoktu zaten 5 sene sevgilikten sonra evlendik ama olmadi ilk 2 hafta cok aşırı aci cektim 2 hafta sonra oldu ama 1ay daha sürdü ayni aci meğer vajinanin önünde dogustan bi et parcasi varmış onu aldırdım ondan sonra yeni evlenmis gibi oldum🙊🤗

[silindi] bayaa bildiginiz tecavuze ugradim kimseye diyemedim karnim sismeye basladi ben yine anlamadim hastatim zannettim ve cok agrim vardi ölucem zannediyidum neyse anlatmak istemiyorum cok zor zamanlardi