Panda ayy canim yerlim de bunu men niwanliyam ama yenge isdemirem ve bunu nece deyim bilmirem. Guya yenge olmasa nolacag ki🤷🏻‍♀️

Biz eşimle sevgiliyken ilişki oldu çok korktum bacaklarım titredi kendimi kastım felan ama kanamam olmamıştı daha sonra doktora gittim kızlık zarın esnek dedi nişanlıyken bigün ben onun üzerindeydim bi an sızlanama gibi garip bişey oldu sadece ahh dedim baktığımda kan gelmişti o yüzden evlendiğim gece gayet rahattım 🙃

Selale Hə güyadə yengə olmasa heç kim heç nə eliyə bilmiyəcək😄Sən nişanlınla danış bunu denən ki toy gecəsi ikimizində rahat olması üçün yengə istəmirəm.Yəni əsas oğlanın bilməyidi.Yəni onuda bilmirəm ki qaynanagil necə qarşılayar belə şeyi.Əşee əsas ərdi o dedi fso onun qabağında heçnə dura bilməz🙆‍♀️

Panda biz niwanlimla hec o hagda daniwmadgmizcun demeye cekinirem🙈ama cehd edecem gorum neynirem🤭

Selale Bəlkədə sənin deməyini gözləyir birinci addımı sən at başda danışmağa yavaş yavaş😊

Panda mende nece bawlayacagimi bilmirem axi🙈bi yardim et😁🤗

Selale 😄Yan yana olursuzda yəqin ki öpmək falan olur?Bağışla soruşmalıydım🤭Yaxınlığ falan olduğda deyə bilərsən aşkım toy gecemizde ikimizində rahat olmağı üçün heç kimin olmağını istəmirəm sadəcə ikimiz olaq.Sadəcə sən bilməyin bəs etmirmi denən.Belə şirin şirin danış.Şirin dil hər şeyi elətdirir yaddan çıxartma😉

Panda he olurug. He olur opmede🙈🙈bu defe senin dediyin kimi edecem gorum neynirem🤭🤭

Panda gorumde🤭🙈🙈ama cox utaniram.

merakli_melahat valla canim esimin tarafi kurt kaynanamlarla bir yasayacaktik dugunden geldik direk ustumuzu degistirip yemege diye disari ciktik ama ne cikmak anlatamam 15 kisi sugun yemegine gidiyorduk resmen tabi ben aliskin degilim sok olmustum tabiki gec saate kaldigimizdan cogu yer kapali diye eve donduk yolda kaynanami arayip yemek hazirlayabilirmisin demistim saolsun hazirlamis yemek yedik tabi bizim yatak odamizi eltim hazirlamis neyse bizim mantik ilk gece olmicak diye anlastik yemek yedik herkes yatti esimle birer kahve sigara icip dislerimizi fircalayip odaya gectik ustumu degistim yorgani bi kaldirdim esimle birbirimize bakakaldik benim yatacagim tarafa bebek battaniyesi boyunda beyaz bez sermisler yok artik dedim saka dimi dedim tabi esim malesef dedi ama kaldirip savurdum ben esimde beni sakinlestirdi sesimi duymustu eltim kaynanamlar tabi hepsi fisir fisir konusup bizi dinliyorlar ben vurdum kafayi yattim ertesi gun yine ben mutfaktayken yatagima ayni carsafi sermisler hepsi duvara yaslanmis kadinlar bizi dinleyecekler bende sinirlendim odamin kapisini acip biri beyaz carsafini odamda unutmus diye koridora savurdum yine yattim 1 hafta boyle her gece o carsafi yatagima serdiler ben sinirden delirdim esim beni sakinlestirmeye calisirken hic bisey yasamadik hep sarilip uyuduk 1 haftasonunda biri kesin kiz degil gibi arkamdan baya atip turmaya baslandi baktim esimde ne kadar belli etmesede artik biseyler olsun istiyor mecbur esim beni sakinlestirdi kisa tuttu hemde sabahina o carsafi attiginiz iftira yaniniza kalmaz dedigimde carsafta niye bisey yok diyince bisey olmadigindandir 1 hafta boyunca diyip o kanli carsafi kaynanamin eltisinin suratina savurup evden cikmistim kaynanam garibim aglayarak ozur dilerim kizim eltinle is birligi yapmislar ben yok desemde koydular ben istemedim diye bi ton ozur diledi sonra beni guzel yemege goturdu tum gun gezdirdi aksamina yuzsuz kari yine gelmis eve al bunu sakla hatiradir demisti kapiya elimde carsaf cakmakla ciktim kapinin onunde yakmistim😂 kayinpederim ne yakiyosun diyince ustune ilac doktum baba sinekler kokudan kacsin diye yakiyorum diye yalan atmak zorunda kalmistim resmen esimin sulalesi o iliski olup o kan gorulene kadar olan tum huzurumuzun icine etmislerdi manyaklar

Oezlem Offf çok kötüydü. Çok fazla kanamam olmuştu. Durmayınca hastaneye gitmiştik doktor dikiş atmam lazım demişti. Yemek yiyip gittiğim için de anestezi yapmadılar sadece sakinleştirici iğne yaptı doktor. Sonra canlı canlı dikiş atmıştı o ipin geçişini iğneyi batırılınız her şeyi o kadar net hissettim ki. Çektiğim acının tarifi yoktur gerçekten. Özel hastanede şerefsiz bir doktora denk geldik resmen. O kadar kanamadan sonra durmayınca eşiminde benim de kafamız yerinde değildi. Şimdi ki aklım olsa izin verir miyim canlı canlı dikiş atmasını 😭😭😭

Oezlem Eşimle 7 senelik Bi ilişkimiz vardı evlenmeden 1 sene önce birlikte olmuştuk düğün gecesi aşırı yorgun olduğum için duş alıp uyumuştum eşimde sabaha kadar tepemde beklemişti biran önce uyanayım diye 🤣🤣

Leondarling avrupada dogdum büyüdüm ve bende vajinismusum. Ne demek yok? 7 sene evliligin sonunda esimle yatabildim yatmaya basladiktan 6 ay sonra hamile kaldim ve sezeryanla dogum yaptim. Burda kendini nekadar yirtarsan yirt anne ve bebek tehlikede olmadigi sürece sezeryan yapmiyorlar ama bana direk kendisi teklif etti doktor cünkü alttan muyane olurken bile kendimi kasan biriyim halende düzelmis degil

1903__ bu asabiyet neden anlamadım, evet avrupalı kadınlarda görülmeyen bir durum, siz türk sünüz sonuçta, kadının cinselliğinin bastırıldığı toplumlarda görülen bir hastalık bu.

Oezlem selam tatlim:) bende 7 aylik evliyim burdaki kizlar biliyo ilk gece icin korkuyodum buraya yazmiwdim dugunden sonra eve geldik bende arabada rengin flan kacmiw korkudan hep aklimda wu vardi ya kan gelmezse ya yanliw anlawilma olursa ya bahtım getrmesse kocamda bunu anlamiw zaten tilki🤣 bana dediki korkma ben canini yakmiycam flan dedi bizde azerilerde hep kiz korkarken tansiyon kalkmasin diye wirin cay verirler🤣ilk gecede yani kocalar karilara getiri🤣bilmem turkiyedemi oyle

Neyse sora bana cay getrdi bana dediki wimdi bak nasil yapcam oda utaniyodu ama benim korkum onunkunu unutdurdu🤣 sora yavawca uzerimi cikmardi aklimda wu vardi ya hergun 293930030 tane kadin goruylsun hepside evli noldu? Öldulermi? Hayr yawiyolar yani hayatdalar flan🤣🤣🤪🤪
                    Sonra opiwtuk yavaw yavaw kafami kariwdirmak icin yapiyodu hem bu wekilde utanmada gitdi mum iwiqi vardi sora uzerimi cikardi opuwerek uzatdi beni sora yavawca bacaklarimi araladi yapti cabuk cikardi bende korkudan dahada hizli opuwuyorum birak diyemedigim icin🤪sonra kanamam oldu 7dk agri oldu ama baya acidi😖

İlk gece konuşulmaz ama biz tam 3 defa denedik. Ben korkumdan asla izn vermiyordum. Kocam canım hiç bir sorun etmeden her defasında hazır olması bekledi.

Betuss35 ilk defa toydan sonra annesine giden birini gördüm ve çok sevimli geldi bana keşke bende yakın olsaydım anneme . Zaten biz eve geldiyimizde hiç kimse yoktu bizde. Bende derdim beni anneme götür diye. Üzerimi falan değişir güle güle anneme giderdim. Canım annem eve ilk geldiğimde hemen naneni aramıştım ben de.

Kına gecemde hasta olmuştum😅😅 bizde görücü usulü evlendigimiz için o geceyi sohbet ederek geçirdik kardeş kardeş uyumaya çalıştık yatakda bir sağa döndük bir sola ikimizde evimizden başka yerde kalmaya alışık olmadığımız için yatak çok yabancı gelmişti 😅😅