Oezlem selam tatlim:) bende 7 aylik evliyim burdaki kizlar biliyo ilk gece icin korkuyodum buraya yazmiwdim dugunden sonra eve geldik bende arabada rengin flan kacmiw korkudan hep aklimda wu vardi ya kan gelmezse ya yanliw anlawilma olursa ya bahtım getrmesse kocamda bunu anlamiw zaten tilki🤣 bana dediki korkma ben canini yakmiycam flan dedi bizde azerilerde hep kiz korkarken tansiyon kalkmasin diye wirin cay verirler🤣ilk gecede yani kocalar karilara getiri🤣bilmem turkiyedemi oyle
Neyse sora bana cay getrdi bana dediki wimdi bak nasil yapcam oda utaniyodu ama benim korkum onunkunu unutdurdu🤣 sora yavawca uzerimi cikmardi aklimda wu vardi ya hergun 293930030 tane kadin goruylsun hepside evli noldu? Öldulermi? Hayr yawiyolar yani hayatdalar flan🤣🤣🤪🤪
Sonra opiwtuk yavaw yavaw kafami kariwdirmak icin yapiyodu hem bu wekilde utanmada gitdi mum iwiqi vardi sora uzerimi cikardi opuwerek uzatdi beni sora yavawca bacaklarimi araladi yapti cabuk cikardi bende korkudan dahada hizli opuwuyorum birak diyemedigim icin🤪sonra kanamam oldu 7dk agri oldu ama baya acidi😖