• Öneri
  • Duşa kabin temizliği 🧽🧼

Sedaa aşkım porcöz alerjim var kullanamıyorum ben cif banyo ürünü denedim ama memnun kalmadım yaa

bukii27
    Biz kadınların cogu öyledir eminim o karışımı yapmadan temiz olduğunu hissetmiyoruz sksjd

BlackMambaa_ cifi ben de sevemedim ya. Ben eldiven giyiyorum, yoksa benim de elimde egzama var, kimyasal ürün kullanırken mutlaka eldiven takarım.

Sedaa
      Dogru olan eldiven takmak zaten ben alışık olmadıgım için takamıyorum banyo cifi berbat bana göre kac defa sil kurula yıka yaptım ama hala cif izi bıraktı ve fazla temiz yapmadı ben istiyorum ki leke tutmasın bir kaç gün temiz kalsın döktğgğm zaman ovalayarak cıksın cok mı şey istiyorum beee sdjdjdjs

BlackMambaa_ sarısını hiç kullanmadım ama mavi duşakabindeki kireç lekelerini çıkaran tek şey oldu. Sıkıp 5 dk bekletiyosun. Çekçek kullanıyorum ben arkası sünger süngerle biraz ovalayıp duruluyorum çekçek ile de damla kalmasın diye geçiyorum pırıl pırıl oluyo

BlackMambaa_ aynen ne kadar durularsan durula yine iz bırakıyor cif. Hiç almıyorum onu o yüzden. Porçöz bebeğim benim ya. Hem banyoda hem mutfakta kullanıyorum 😊

Sedaa bende parçöz kullanmak istiyorumda olmuyor işte onun temizliği daha iyi oluyor asitik olduğu için elime değdiği an kızarıyorum kaşınıyorum ya

BlackMambaa_ clonet hiç beğenmedim ya çift vs herşeyi denedim aslında çok kirecim yok ama yinede duşakabinin alt camında biraz yer etmiş lekeler var benden önceden porçöz harika işe yarıyor ben çok sevdim bayadır onu kullanıyorum piyasada kullanmadığım şey kalmadı

BlackMambaa_ ben elime eldiven giyiyorum, onda sorun yok, ama banyoyu yıkarken bacaklarıma gelirse yakıyor valla 😂😂 hemen su tutuyorum bacaklarıma. 😅 Yıllardır kullaniyorum, temizliğinden çok memnunum 😊

buzdankalpler
                  Benim duşa kabin hem sararıyor hemde su lekesi kalıyor deli oluyorum herşeyin denedim ama faydasını görmedim artık bazen diyorum ki duşa kabini falan mı kırsam😂

Sedaa
                    Temizliği çok güzel zaten onun sadece biraz yakıcı olmadı alıcam pazar sabahı eşime yaptıracağım

simonedebeauvoir clonet cok övüyorlar ama hiç denemedim hep cif vs kullanıyordum onlardan da olumlu sonuç almadım asporox mavi güç alıp deneyeceğim birde