lanjalee Buzlulimonatam giymiyorum ben de hiç rahat edemiyorum atletle ,giyseydim de içine koyardım hakkını verirdim atletin 😅
Gittibimilyarlikmobilya selen_ Ben atlet giyerim ama doğumdan sonra bel ağrısı kaldı regl olduğum an veya sırt üstü yatınca kalkarken belime odun vuruluyor gibi bir his oluyor 😃 ama atlet giyerim yaz günleri hariç
belladonna Buzlulimonatam Dışarı çıkarken hep zıbın kullanıyorum yaz ayları hariç. Evdeyken de dışarı da oluyor. Küçükken annem hep içine koyardı 😅
HurremSultan selen_ aşkım benim atletim var zaten 😂beyaz atleti de kastetmedim xksdjdh ama.ben evlenince giymiyr kimse sanıyordum😂
selen_ @HurremSultan ben giymiyorum için rahat olsun atletim de yok büstiyer yada askılı var en uzun😂
Goat Buzlulimonatam bekarken hep çıtçıtlı giyerdim şimdi çıtçıtlıyı bırak atlet bile giymiyorum daraltıyo beni. Ama giyseydim heralde düşündümde bende içeri koyardımki çamaşırın beli tutsun pantolon vs çıkmasın 😁
Buzlulimonatam Goat hah işte beni anlattın 😂😂ama atletsiz cidden rahatsız edici geliyor bana ya giydiğim her şey sanki belimi rahatsız eder gibi hissediyorum
Moonlight_ Buzlulimonatam aliskanlik hic giymem kücükkende annem zor giydirirmis zaten ben daraliyorum öyle 🤣 hic üsümemde zaten kisin bile kisa pijamalarla yatarim 🤣
Sahra5 Buzlulimonatam kız bizi hiç çocukken iç çamaşırmızın altına koymazdı atletimizi annem 🤣🤣ne kadar bağımsız yazdım
selen_ @Buzlulimonatam gözümde canlanıyor nasıl rahat ediyorsun öyle benim cocuklar bile içe sokturmuyor😂 belim neden üşüsün üstümde kıyafetim var ya bide ben şuan bile kısa kolluyum kaynanam ateşli kadın der bana onlar üşür ben sıcak hiç sevmem