Emzirme/bitki çayları?
- Düzenlendi
etoile kız siz beni ne sandınız öyle söyleyince😂 biliyorum tabiki ilaçların vs bitkilerden oldugunu biliyorum biliyoruz yani kadın esrardan o sekil bitkilerin kullanımından bahsetmiyor ki günde bir iki fincan papatya cayının yasak olması beni şaşırttı😂 bitki cayı diyince aklıma esrar ilaclar gelmedi papatya cayı falan düsündüm yani haliyle o yüzden sasırdım 😂yani bayılana kadar bitki cayı içmek de degil konu o yüzden neden zararlı olabilir dedim eskiler bilir ben aromaterapi dersleri almış bir insanım lütfen 😂
simonedebeauvoir o kişiler evlenince de hayat biticek diyorlardı bana şimdi benden tavsiye istiyorlar eskiden tartısıyorlardı görürüz diye şimdi sus pus ordan biliyorum haklısın yani hazırlıksız bilincsiz cocuk yaparsalar tabiki mutsuz olurlar evlenip cocuk doğurma zorunlulugu var gibi ve o sekilde ürüyoruz yinede işte okudukca daralıyor insan ister istemez
Rouge çok afedersin güzelim de biz yandiysak.madem hepimiz. Aynı.gemideyiz sende yan yani yap bı çocuk ne olacak 😂😂🤣
ikiprensesannes hahah ben yandiysam herkes yanacak🫠😂
Zamansiz_ kahve olmazsa olmaz tâbi 😌
Zamansiz_ tâbi güzelim yansın buralar da yansın herkes de yansın aaa 😂
Kızlar çok vqktim yok ama uzun uzun yazıp bilgi vermek istedim. Eskiden bitki çayı içtiğim bir dönem oldu. Gün bir finca ya da iki fincan içtiğim oluyordu. Kendime en büyük zararı yapmışım. Bağırsaklarımfan oldum. 10 sen WC çıkamadım yalnız başıma. Hep ilaçlarla çıkmak zorunda kaldım. Gitmediğim Dr diyetisyen kalmadı. Her türlü tedaviyi uyguladım. Probiyotik lerden tutun ilaçlı tedavilere kadar. Bitki çayları benim yararlı bakterileri almış götürmüş. Bagisaklarimin kayganligini azaltmış. Çok şükür şimdi çok çok iyiyim iki sene oldu iyileseli. Psikolojim düzeldi resmen simdi asla kullanmıyorum. Kimseyede tavsiye etmiyorum. Böbrek iflası yaşayanlar var sırf bu yüzden Rouge @Zamansiz_
etoile ben hic zararlı oldugunu duymadım bagımlılık haline getirir yıllarca içersin o ayrı bilemem ama benim doktorum özellikle regl için hergün bir fincan içmemi söylemişti ama hazır aldığımız o çayların hic birinin yararı yok zararı olduğu söyleniyor o da ayrı konu fakat emzirme konusu dısında ben zararını asla duymadım görmedim şöyle bisey var arkadas diyet olarak soruyor bir nevi. mesela vegan beslenmek saglıga cok çok zararlı hatta bu nedenle ölümler cok fazla ama diyet olarak diyelim ki 1 ay vegan beslendin onun vücuduna cok yararı var fazlası ise zarar sürekli o sekilde beslenemezsin bu da öyle bisey olabilir
ikiprensesannes siz yaparken bana mı sordunuz😂
ikiprensesannes baska turlu olmuyor 🫠
ikiprensesannes ben 1 yetmemis ikinci ☹️😂 yananlar kervanindayim 💃🏻💃🏻🌺
etoile hayır yanlıs anlamıyorum verdigin bilgiler cok kıymetli zaten alışkanlıkların hepsi zarar belki kişiden kişiye de degişiyordur bilmiyorum ben papatya cayı rezene içiyordum yıllarca degil tabiki bir süre ve o zaman uykum düzene girmişti cildim daha güzellesmişti agrılarım cok cok azalmıstı bir rahatsızlıgım daha vardı ve o da gitmişti ben bunları çaya bağlamıstım ama tadını sevmiyorum diye bıraktım zaten uzun kullanmak değildi amacım yıllarca kullanmak başka kahve de öyle bagımlılık olan hersey öyle kötü