simonedebeauvoir Edademircan benim komşularım birşey istemiyor zaten hepsi çok yaşlı, ama annemin evinde yan komşu düzleştirici, yağlı kağıt dahil her tür malzeme isterdi, gel makyaj yapan fön çek derdi buluşmaya gidecek süsle beni derdi
Kekillikamisci Benim binamdakiler hep yaşlı sadece birj genç oda yeni geldi sayilir . Birinde teyze zile bastı tansiyon aletin varmı gurban oldgum diyo yok be teyze çok şükür dedim ama nasl şaşırdım afsjdkkd ben daha kaç yaşındayım ki 😂😂
BlackMambaa_ Edademircan Yakında kocanıda alır diye kork sen Burada güzel durmuyor bu adam benim evde daha güzel diyerek alır falan skdkdm
superisi_ Edademircan Ay hiç unutmuyorum bi gün komsum benden süt istedi pizza yapacam diye. Sonra tamam dedim verdim. Tam gidecekken ‘ha un var mı ‘ demisti. Pizza yapacak ama unu benden istiyor 🤦🏻♀️ Çook ilginç insanlar var cidden .
meleksen1 Edademircan birbirimize yardımımız dokunur hep özel günlerde sunumluk isteriz sadece canım komşularım 🫶🏻😀
1939 Edademircan sarımsak,çay süzgeci,bide doğum yapınca hazır süt falan getirmişlerdi dolapta görünce kullanmıyosan ver ben yoğurt yaparım deyip almıştı getirdiği sütü😂