enerciiiii bukii27 ahahah kız hangi erkek yapar ki onu ya çok saçma cidden 😃😃 ben bile onu e şekilde girmek istemem 🤣
etoile melaykeeee ,😂😂😂😂 melaykeeee ya hepsini deneyecem dedin. Bende diyorum bu kızın adı melaykeeee nasıl deneyecek acaba 😂😂😂 şimdi totosumu kaldiram diyorsun çok güldüm 😂
Usnac95 bukii27 bunu bir kaç kişi daha söyledi çok zevkli diye ama dizin üstüne kalkınca, vajinaya nasıl ulaşcak 😂 kafamda deli sorularrrr
busbutun HurremSultan hepsini denemek isterdim ya çok güzelmiş ama biz standart ona da şükür çocukla aceleyle normal 😂
lixy Deleted_15 hahahaha ben hiç öyle bir sorun yaşamadım ama bir keresinde canım kocam sağolsun hızını alamayıp baya bi derine girince canım çok yanmıştı😅
Usnac95 Deleted_15 katılıyorum. Bacak omuza olan hiç birincen zevk alamıyorum, çok kasılıyor bacaklarım falan. Ağrı oluyor sanki 😂
Deleted_15 Cigdem115 valla 2.5 senedir sefasını sürüyorum yeni yeni başıma bela(tatlı) almak istiyorum bakalım yetti gari rahat batıyor artık 😂
Moonlight_ HurremSultan cogu favorim hangi birini yazayim ama bazilarina sesli güldüm o ne öyle zevk alcaz diye eziyet bence 🤣
lixy Usnac95 işte kendini kastığın için zevk alamıyorsun 🤭 benim yönetmimle denesen bence sen de çok zevk alırsın
Deleted_15 Usnac95 bacak ağrırsa kasılırsa zor ya, belki de sen kendini kasıyosundur asko. Benim karnıma kadar giriyo gibi oluyor hahshahaah ondan bağırsak ağrısı çekiyorum 😂