busbutun HurremSultan hepsini denemek isterdim ya çok güzelmiş ama biz standart ona da şükür çocukla aceleyle normal 😂
lixy Deleted_15 hahahaha ben hiç öyle bir sorun yaşamadım ama bir keresinde canım kocam sağolsun hızını alamayıp baya bi derine girince canım çok yanmıştı😅
Usnac95 Deleted_15 katılıyorum. Bacak omuza olan hiç birincen zevk alamıyorum, çok kasılıyor bacaklarım falan. Ağrı oluyor sanki 😂
Deleted_15 Cigdem115 valla 2.5 senedir sefasını sürüyorum yeni yeni başıma bela(tatlı) almak istiyorum bakalım yetti gari rahat batıyor artık 😂
Moonlight_ HurremSultan cogu favorim hangi birini yazayim ama bazilarina sesli güldüm o ne öyle zevk alcaz diye eziyet bence 🤣
lixy Usnac95 işte kendini kastığın için zevk alamıyorsun 🤭 benim yönetmimle denesen bence sen de çok zevk alırsın
Deleted_15 Usnac95 bacak ağrırsa kasılırsa zor ya, belki de sen kendini kasıyosundur asko. Benim karnıma kadar giriyo gibi oluyor hahshahaah ondan bağırsak ağrısı çekiyorum 😂
Usnac95 lixy hangi yöntemmiş 🤔😂 ben genel olarak serbest pozisyon seviyorum. Bacak omuzada bacaklarım kasılıyor. Eşimde bayılıyor ona. Keşke sevsem
aftma Yaa bir kaç tanesini denedik ama ben bunlarıda yapalım mı diye nasıl söyleyeceğim eşime biz daha yeni evliyiz yeni dediysem 8 ay 😂
melebek Usnac95 magnezyum takviyesi öneriyorum 😂 tabii doktoruna danış muhakkak, bacak kasılmalarını söylersen magnezyum önerir 🙃
lixy Usnac95 bacaklarını çapraz birleştir ve eşinin tek omzuna koy kalçanın altına bi ufak yastıkla destekle 🤭 bacakların esnekse çok rahat oluyor
Usnac95 melebek aşkım öyle bir şey değil ya 😂 Geriliyor desem daha doğru olur galiba. Hani ta yukarıya kaldırıyorsun ya dizin arka tarafları geriliyor rahat edemiyorum. Bacaklarım aşağıda böyle rahat salık pozisyonlar güzel.