• +18
  • Tutukla beni 🫠

@Rouge katılıyorum 😄 kadını seksi ve çekici yapan ciddiliği oluyor bazen gülünce o anın çekimi kayboluyor 🤣🤣 bende o kostümleri kullansam gülerim. Özel elbise giydiğimde bile çekindiğimden gülerim nasıl olmuşum derim ama yerini ciddiliğe bırakırım😄 zevk meselesi tabi herkesin ilişki dinamiği farklıdır. Kostümlerdense seksi fantazi kıyafetler daha çekici geliyor😚

Ben çok seviyorum fantazi kıyafetleri giymeyi . Ama malesf hiç aldgm kadındaki gbi durmuyor agdjfk 😂😂 çünkü memeler aldı başını gitti 😂 vücut çorabını çok seviyorum . Mini etek . Geçen bı hemsire kostmu aldm giyemedim bedeni küçük almışım giyerken yırtıldı 😂😂😂 yani canmın istemesine bağlı çok istekliysem giyerim ama az istekliysem oldu bittiye getireceksem giymem 🥴🥴

@Rouge farklılık olsun diye canim @belladonna ve senin sevmediğini biliyorum ama sizden boyle çiçekli büstiyer tül üstlük özel günler için giyilebilecek sık elbise linki bekliyordum müsait olunca atarsan sevinirim 😘

@Kekillikamisci bende seviyorum ya peruk olsun kıyafet olsun yeter ki fark renklilik olsun 🙈sevem azmis yalnız birakma beni arkamı kolla 😂

@meliha098 işte böyle de seviyorum inci kolye topuklu ayakkabı maşalı saçlar 👏🏻

selen_ kız sen benm kafadasin 😂😂 kelepçe kırbaç neyde kullanırım çok hozuma gidiyo benm

selen_ ben kostüm sevmiyorm ya şık elbise güzel gecelik çorap vs yeterli ben eşimin karşısına geçip oynayamam güleriz 😂 ne bileyim kostümler bana cazip gelmiyor geçen farkettim ki benim jartiyerim bile yokmuş 😂

selen_ Kostüm hiç denemedim, giymedim. Role de girmedim amaaa elf kostümü falan varsa bana atın onu alır denerim🤪😂