selen_ @belladonna böyle yeteneklerin olduğunu bilmiyordum 🤤 fantezi linki ve seeeennn hiç belli etmedin aşk olsun 😂
Tutukla beni 🫠
@Rouge katılıyorum 😄 kadını seksi ve çekici yapan ciddiliği oluyor bazen gülünce o anın çekimi kayboluyor 🤣🤣 bende o kostümleri kullansam gülerim. Özel elbise giydiğimde bile çekindiğimden gülerim nasıl olmuşum derim ama yerini ciddiliğe bırakırım😄 zevk meselesi tabi herkesin ilişki dinamiği farklıdır. Kostümlerdense seksi fantazi kıyafetler daha çekici geliyor😚
Ben çok seviyorum fantazi kıyafetleri giymeyi . Ama malesf hiç aldgm kadındaki gbi durmuyor agdjfk 😂😂 çünkü memeler aldı başını gitti 😂 vücut çorabını çok seviyorum . Mini etek . Geçen bı hemsire kostmu aldm giyemedim bedeni küçük almışım giyerken yırtıldı 😂😂😂 yani canmın istemesine bağlı çok istekliysem giyerim ama az istekliysem oldu bittiye getireceksem giymem 🥴🥴
@Rouge farklılık olsun diye canim @belladonna ve senin sevmediğini biliyorum ama sizden boyle çiçekli büstiyer tül üstlük özel günler için giyilebilecek sık elbise linki bekliyordum müsait olunca atarsan sevinirim 😘
@Kekillikamisci bende seviyorum ya peruk olsun kıyafet olsun yeter ki fark renklilik olsun 🙈sevem azmis yalnız birakma beni arkamı kolla 😂
@Afrodit amin canım @bukii27 @meliha098 @burcu21 aşkım siz gecelik link atabilirsiniz elimiz boş dönmeyelim🙈😂
@meliha098 işte böyle de seviyorum inci kolye topuklu ayakkabı maşalı saçlar 👏🏻
selen_ kız sen benm kafadasin 😂😂 kelepçe kırbaç neyde kullanırım çok hozuma gidiyo benm
selen_ ben kostüm sevmiyorm ya şık elbise güzel gecelik çorap vs yeterli ben eşimin karşısına geçip oynayamam güleriz 😂 ne bileyim kostümler bana cazip gelmiyor geçen farkettim ki benim jartiyerim bile yokmuş 😂
TombulHatun Sus ve cevherlerini paylaş🤪😂 Başka başka şeyler vardır sen de…..
TombulHatun sen varya sen koktume gerek kalmıyordur 😄
meliha098 Ya bu çok hoş ama seksi değil başka renk olabilir
Afrodit kostüm vakit kaybı Afrom ne gerek var 😂😂😂
Medusa ben kostüm sevmem deri harnesler kelepçeler severim 😂😂😂