Deleted35 Cigdem115 peride bana şifre önermiyor işte ve e postamı ve numaramı da kabul etmiyo beni gözden çıkarmış peride onu anladım incindim kırıldım 🥹😅😂
Deleted35 Kekillikamisci aynen ama gerçekten o kadar görün yapmıştım aslında hesabında aynısını açtım ama ne bileyim işte 😅
Kekillikamisci Cigdem115 askm anlamiyosun ki . Hesabı var zaten geri alamıyor . Şifre öner butonu cikmiyomus Apple olduğu icin
Cigdem115 Kekillikamisci Anladım Google’dan girmeyi denese Belki o zaman uygulamadan giriyorsa sorun çıkıyordur
Deleted35 Cigdem115 yok googledanda denedim canım hatta android telde var evde onunla da denedim olmadı applela alakalı ise de anlamadım onunla niye olmadığını
belladonna Deleted35 Benimde sonum sana benzeyecek Jale 😅 Naime hanım bana girebildiğine şükret dedi 😅
Deleted35 belladonna aynen şimdilik böyle girdik bakalım bu hesapta giderse ben sabırsız insanım çok uğraşamam baktım olmuyo terk-i diyar edeceğim buraları 😅😂
Kekillikamisci Telefonla kaydoluyoz niye kabul etmiyo anlamıyorum gelen kodu girince acilmasi lazm bu bütün uygulamalarda boledir
Deleted35 Kekillikamisci yani bari numarama gelen kodu kabul etse de sürekli numara onaylama ekranı olmasa hesabı geçtim artık burayı kullanırım aynısının baştan başlamış hali zaten 😅