- Düzenlendi
Kekillikamisci var işte ben vardım yok muydum @lanjalee yok muydu kim yok diyebilir vardım ama peridecim YOK böyle bi kullanıcı diyo 😂
Kekillikamisci var işte ben vardım yok muydum @lanjalee yok muydu kim yok diyebilir vardım ama peridecim YOK böyle bi kullanıcı diyo 😂
Deleted35 aynen nasl yok dersin sen kekilliye diye delirmistim 😂😂😂
Kekillikamisci hahahhh valla ya 😅
@NaimeYilmaz hanım bi yardımcı olmanız mümkün mü acaba ben eski hesabımı istiyorum ama giremiyorum hiç bir türlü . Var mıdır bi yolu ?
Deleted35 neyse giden hesap olsun sana bişey olmasın 😂😘
Kekillikamisci aynen ben yine benimde banane ya yaşanmışlık vardı o hesabımda 🫣😅
Deleted35 bana formdan giriş yapsın öyle olur yazmsti ama olmadı
Deleted35 ahahahah bu ben 😂😂 ne kadar anonim olsada vazgecemedim
Deleted35 kayıt olurken peridenin önerdiği şifre ile kayıt ol kendin şifre oluşturma
Kekillikamisci aynen ama gerçekten o kadar görün yapmıştım aslında hesabında aynısını açtım ama ne bileyim işte 😅
Cigdem115 peride bana şifre önermiyor işte ve e postamı ve numaramı da kabul etmiyo beni gözden çıkarmış peride onu anladım incindim kırıldım 🥹😅😂
Cigdem115 şifre önermiyor işte
Deleted35 güçlü şifre öner tuşu gelmiyormu?
Deleted35 uygulamadan mı gitiyorsun? Uygulamadan tabiki gelmez googleden gir
Cigdem115 ben aldmda o alamadı cnm
Cigdem115 askm anlamiyosun ki . Hesabı var zaten geri alamıyor . Şifre öner butonu cikmiyomus Apple olduğu icin
Kekillikamisci Anladım Google’dan girmeyi denese Belki o zaman uygulamadan giriyorsa sorun çıkıyordur
Cigdem115 telwfonuda e postayida giriyor ama böle kullanci yok diyorms
Cigdem115 yok googledanda denedim canım hatta android telde var evde onunla da denedim olmadı applela alakalı ise de anlamadım onunla niye olmadığını