Deleted35 aynen nasl yok dersin sen kekilliye diye delirmistim 😂😂😂
Numara doğrulama
Kekillikamisci hahahhh valla ya 😅
@NaimeYilmaz hanım bi yardımcı olmanız mümkün mü acaba ben eski hesabımı istiyorum ama giremiyorum hiç bir türlü . Var mıdır bi yolu ?
Deleted35 neyse giden hesap olsun sana bişey olmasın 😂😘
Kekillikamisci aynen ben yine benimde banane ya yaşanmışlık vardı o hesabımda 🫣😅
Deleted35 bana formdan giriş yapsın öyle olur yazmsti ama olmadı
Deleted35 ahahahah bu ben 😂😂 ne kadar anonim olsada vazgecemedim
Deleted35 kayıt olurken peridenin önerdiği şifre ile kayıt ol kendin şifre oluşturma
Kekillikamisci aynen ama gerçekten o kadar görün yapmıştım aslında hesabında aynısını açtım ama ne bileyim işte 😅
Cigdem115 peride bana şifre önermiyor işte ve e postamı ve numaramı da kabul etmiyo beni gözden çıkarmış peride onu anladım incindim kırıldım 🥹😅😂
Cigdem115 şifre önermiyor işte
Deleted35 güçlü şifre öner tuşu gelmiyormu?
Deleted35 uygulamadan mı gitiyorsun? Uygulamadan tabiki gelmez googleden gir
Cigdem115 ben aldmda o alamadı cnm
Cigdem115 askm anlamiyosun ki . Hesabı var zaten geri alamıyor . Şifre öner butonu cikmiyomus Apple olduğu icin
Kekillikamisci Anladım Google’dan girmeyi denese Belki o zaman uygulamadan giriyorsa sorun çıkıyordur
Cigdem115 telwfonuda e postayida giriyor ama böle kullanci yok diyorms
Cigdem115 yok googledanda denedim canım hatta android telde var evde onunla da denedim olmadı applela alakalı ise de anlamadım onunla niye olmadığını
Deleted35 Benimde sonum sana benzeyecek Jale 😅 Naime hanım bana girebildiğine şükret dedi 😅