mutlusonsuz Gögüsüm büyük 105 b giyiyorum c mi iyi b mi birde balensiz mi olmalı genelde telli sütyenlerin telleri çıkıyor benim öneride bulunur musunuz
Zamansiz_ mutlusonsuz telli sutyenler aci yapio bide ya surekli oneriyorum burda sıkılacak kizlar 🫠😂 suwen yada dagi minimizer muthis
TombulHatun mutlusonsuz 105 E F giyiyorm GLİNGERİE online sitesinden alıyorm E F orda bulabiliyorm sadece
Derininmotheri mutlusonsuz https://ty.gl/boowtm62il ben 300 tl di aldığımda ama mükemmel bişey hem dik tutuyor hem küçültüyor
daldakifindik Zamansiz_ ama maske düşünce kral çıplak 🥴 dışarıya büyük görünse ne olur ki kocam minicik olduğunu biliyor 🥲😂
Zamansiz_ TombulHatun haa ben sen numara dion sandimm benim sirtla problemim yok yaa gunluk sutyenlerim asiri bol sirt tarafi bazen yanlara dikis atiyorum☹️🥲
TombulHatun Zamansiz_ zaten hangisi sırt hangisi cup hala emin değilim harfler gögüs bedeni numara sırt dediler bana sonra başkası tam tersini söyledi 😂
daldakifindik Pembepanterr keşke dolgu enjekte etseler ve kalıcı olsa 😂😬 ay emzirirken nasıl güzeldi dolgun erik gibi tam istediğim boyuttaydı. Ama kullanamadık süt vardı içinde 😂 emzirme bitti tam kullanacağız bir baktık meme yok 😂
Zamansiz_ Derininmotheri dagi ve suweninde aynisi tek fark dagi ve suwen arka sirt yeri cok daha kalin harika sariyor