TombulHatun mutlusonsuz 105 E F giyiyorm GLİNGERİE online sitesinden alıyorm E F orda bulabiliyorm sadece
daldakifindik Zamansiz_ ama maske düşünce kral çıplak 🥴 dışarıya büyük görünse ne olur ki kocam minicik olduğunu biliyor 🥲😂
Zamansiz_ TombulHatun haa ben sen numara dion sandimm benim sirtla problemim yok yaa gunluk sutyenlerim asiri bol sirt tarafi bazen yanlara dikis atiyorum☹️🥲
TombulHatun Zamansiz_ zaten hangisi sırt hangisi cup hala emin değilim harfler gögüs bedeni numara sırt dediler bana sonra başkası tam tersini söyledi 😂
daldakifindik Pembepanterr keşke dolgu enjekte etseler ve kalıcı olsa 😂😬 ay emzirirken nasıl güzeldi dolgun erik gibi tam istediğim boyuttaydı. Ama kullanamadık süt vardı içinde 😂 emzirme bitti tam kullanacağız bir baktık meme yok 😂
Derininmotheri mutlusonsuz https://ty.gl/boowtm62il ben 300 tl di aldığımda ama mükemmel bişey hem dik tutuyor hem küçültüyor
Zamansiz_ Derininmotheri dagi ve suweninde aynisi tek fark dagi ve suwen arka sirt yeri cok daha kalin harika sariyor
Zamansiz_ TombulHatun sayilar on gogus cuplar harfler arka sirt diye biliyorum ben ona gore de aliyorum
TombulHatun Lvnsln bende öyle biliyorm ve her yerde öyle yazıyor ama arada öylr değil diyenler de var %100 bilgiyi kimden alırız 😀
Lvnsln TombulHatun ahahhah baktım şimdi internete harflerle belirtilen göğsün hacmini gösteriyomuş yani bizim bildiğimiz doğruymuş😄