damla_akkus sadece çocuk konusunda mı böylesin genel olarak mı böylesin ona göre
Endişe
damla_akkus 6ay çok erken 2yil sonra istedik yinede bazen erken mi dedik en az 1sene gezip evliliğin tadını çıkarın
simonedebeauvoir genel olarak endişeli bi yapım var
Medusa inşallah ❤️❤️
- Düzenlendi
damla_akkus çok çok erken en az iki sene doya doya gez toz evliliğini yaşayın acelesi ne kuzum çocuğun
Evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık ve bir buçuk yılın sonunda hamile kaldım bir sorun olmasına gerek yok zansnı belli sonuçta düşünme düşününce stres yaparsın ben en son düşünmeyi bırakmıştım bide baktımki hamileyim
damla_akkus o zaman destek almalısın
damla_akkus illet oluyorum onun bunun çocuk planlaması yapmasına. Bir kısım sürekli yaş geçmeden yaş geçmeden der bir kısmı zamanı geldi sanki. Bıkmıyolar da utanmıyolar da. İstiyosanız korunmayı bırakın rabbim nasip ederse olur. Hayırlı ise olsun. Sizin için en doğru zamanda olur inşallah
damla_akkus bizimki de hemen bekliyordu kim dinledi boşver üçüncü senemde isteğimle oldu da yine bile erken dedim o önceki zamanlar birdaha geri gelmiyor ve sonradan o kadar arıyorsunuz ki şimdiki aklım olsa bir beş sene daha dururdum
- Düzenlendi
damla_akkus kaygı bozukluğu muhtemelen benim de sevdigim insanlara karsı var yani aileme karsı yediklerine içtiklerine bile karısıyorum koruma iç güdüsü oluyor çocuğum olsa ne yaparım allah bilir mesela kardesime saat aldım telefondan nerde olduğuna sürekli bakıyorum sürekli düştügünde yada saat bir darbe aldıgında bana bildirim geliyor hemen anneme de yaptım da bazen takmıyor kızıyorum korkumdan takıyorlar bunlar kaygı bozukluğu endişe duyuyorsun ama uzun zamandır kontrol edebiliyorum sende edebilirsin yenebilirsin
Medusa
Ben 1 Aylık evli iken yapmıştım çocuk 😂🤦🏻♀️
BlackMambaa_ Olan olmuş artık😂
Medusa
Bazen diyorum geç yapsaydım acelen neydi bu kadar gerçekten çocuk büyütmek cok büyük sorumluluk ve stres 💆♀️Olan oldu olanla ölmüşe çare yok derler 😂
BlackMambaa_ Valla kaç yaşında olursan ol çocuk büyütmek kolay değil
Medusa
Gerçekten öyle aşırı zor kolay büyütüyorum diyenlere asla inanmam Allah yardımcımız olsun inşallah
BlackMambaa_ Bazı çocuklar daha uysal olabiliyor veya kişiler daha sabırlı. Herkes için ayrı bi tecrübe
Medusa
Aynen öyle 🥰