• +18
  • Sevişmede söylenilen söyler

Laledmrrr aynen Bende Oyleyim 5 yılık evliyiz hala İlişki sirasıbda Cok Utanıyorum Ondan Bakmaya bile Konuşmaya Hiiçç

Naberbenz genelde ben konuşuyorum eşim iş odaklı oluyor 😁 çok güzel aşkımm, ahh ohh diye inlemelerim olur. Bu da eşimi tahrik eder çok. Bazen çok güzel sikiyorsun aşkım derim 😂 kocaamm der öperim onu o nadir orspum diyordu önceden. Ama o bile daha da azdırıyor. 😂 Genelde boynumu yalarken tahrik oluyorum çok.

Bade1 arada diyor bana da zaten bayadır demedi hatta 😂 sonuçta kocamız kız istediğini desin. Normalde orspu dese bana basarım tekmeyi. Ama o an da işler değişiyor 😂😂

Naberbenz ahh bebeğim erkeğim çok iyi daha sert ovv çok iyi derim konuşurum inlemeyi çok severim ilişki sırasında ve ben inlerken onun ağzımı kapatmasını isterim ve boynumu yalamasından çok haz alırım ve saçlarımı çekmesini isterim domalirken 💁‍♀️

Naberbenz eşim keşke söylesee bir şeyler. Ben Bi kere çok özledim dedim başlarken. Onun dışında hiçbir şey konuşmayız. Ah oh dışında 😁 ne diyebilirim başka öneri alayımm

Naberbenz esim bir kac defa sey dedi 😂 kocan seni s*kmk istiyor tatli karim dedi genelde sk sk soyledigi sey seni becermek cok hosuma gidiyor falsn der shdbdhdh😀😀😀😀