HurremSultan hahahah sinirliyken ben 😂
14 Şubat hediyelerinizden kopya çekmek isterim 😍😋
sadbarbie valla hicbirsey alamam. Doğum günü de yakın 21 i gonlumu almazsa gerçek anlamda hiçbir şey yapmam kutlamam bile
HurremSultan gönül almayı bilen biriyse altı mesela benim eşimde o yok
Elisam2022 hiçbir şey almayacaktm sevgililer günü diye değl de acaba eşim sever mi diye baktım güzel gibi sanki geldi mi sizin siparişiniz güzel mi
ikicocukannesi
Hediye olarak kendimi verdim yatsın kalksın dua etsin 😂😂
HurremSultan
Seni bu hale düşürenler utansın hürreeem
xyzem Güzel bence benimki takı kullanmaz ama bunu beğendi, fanatikse eğer sevinecektir. Pırlantasi baya kucuk ama haberin olsun
belladonna utanirmi hiç sanmam☺️
sadbarbie bilmiyorum ki canım o gelip sarılıp öpünce herşey bitti sanıyor ben değişsin istiyorum değişimi ile gönlümü alsın istiyorum
HurremSultan aynı benim eşimde öyle ya konuşmaya çalışıyor yada gelir sarılır öper sma bunlar çok nadir 😏 senin konunu biliyorum ve bence sonuna kadar haklısın hayat arkadaşı diyorsun adı üzerinde ve sana çocuklara öyle davranması doğru değil benim daha çocuğum yok iki yıllık evliyim olsa bende senin gibi sorun ederdim 😬
sadbarbie ya gerçekten dayanamıyorum ya kimse anlamıyor kimse 😔😔 sonra sen böyle değildin biri seni mi doldurdu oluyor ya yakın ederim patliycam sıkıntıdan
HurremSultan insanı çıldırtırlar sonra sen böyle değildin klasik , kolay değil bütün sorumluluğu sen aldığın için öyle rahat gelmiş bence