Rouge enerciiiii ya canııınmm🥰🫶her hafta sonu acmaya çalışıyordum başlamıştım yani ama bu sefer olmadı paylaşmaya calısıcam uygun fiyatlı bakım ürünleri deniyorum begenirsem onu acarım
Rouge Moonlight_ ben pijamayla yatamıyordum önce cıplak yatıyordum hic yapamıyordum kendimi gecelikle alıştırdım sonra pijamaya geçtim hala zorlanıyorum yatarken bisey giymek hiç benlik degil😂almanya canım
selen_ Rouge hesabın falan mı çalındı iki gündür yorumlarına wow oluyorum 😂😂bu Ömer bizim bildiğimiz Ömer değil 😂😂
Moonlight_ Rouge yani hasta olmak icin elinden geleni yapiyorsun 😜 Ay neresinden almanyanin? Cok tanidigim var orda🤭
Rouge selen_ hahahahah bundan önce sirine ayıp seyler konusmuyorum ben dedim ve kendime masallah dedigim için tam tersi oldu 😂
Rouge selen_ burda cok ciddiyim o yönümü gösteriyorum ama normal zamanla alakası yok aslında iş miş dısında😂bilmiyorum artık iyi mi yapıyorum kötü mü görücez😂
Rouge Moonlight_ kııızz cıplak yatıyorum dedim bilmem ne yapıyorum dedim herseyi söyledim şimdi nasıl adresimi veriyim 😂😂yavas yavas acılıyoruz durdurun beni
Rouge selen_ cok fesatlastık😂😂merve geldi aklıma şu online derste baska yerinden ders alan merve dkdksk
selen_ Rouge o konulu fantezi kostüm seven ben 🤩(liseli kostümü sevmiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın pedafolik geliyor)
Moonlight_ Rouge hahaha ay iyi barii yengeler diyince zaten netlesti o olmadigin benden bi tane daha gelin yok🤣🤣🤣🤣
Moonlight_ Rouge ahahaa bende bi an düsündüm yani acaba mii diye ama degilsin bence tabii benden sakli baska abileride varsa esimin ve senin yengelerinden biri avusturyada degilse 🤣