Moonlight_ Rouge yani hasta olmak icin elinden geleni yapiyorsun 😜 Ay neresinden almanyanin? Cok tanidigim var orda🤭
Rouge Moonlight_ kııızz cıplak yatıyorum dedim bilmem ne yapıyorum dedim herseyi söyledim şimdi nasıl adresimi veriyim 😂😂yavas yavas acılıyoruz durdurun beni
Rouge selen_ cok fesatlastık😂😂merve geldi aklıma şu online derste baska yerinden ders alan merve dkdksk
selen_ Rouge o konulu fantezi kostüm seven ben 🤩(liseli kostümü sevmiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın pedafolik geliyor)
Moonlight_ Rouge hahaha ay iyi barii yengeler diyince zaten netlesti o olmadigin benden bi tane daha gelin yok🤣🤣🤣🤣
Moonlight_ Rouge ahahaa bende bi an düsündüm yani acaba mii diye ama degilsin bence tabii benden sakli baska abileride varsa esimin ve senin yengelerinden biri avusturyada degilse 🤣
Kekillikamisci Bubenimoykumm ayyy en sevdiğim mm şey . Çok severim yapmasinida . Malzemeleri hangi sayfadan aliyosun rica etsem benimle paylasirmsn
Bubenimoykumm Kekillikamisci mahallede pasta malzemesi satan dükkanlardan alıyorum. Bende çok seviyorum yapmayı ama ara verdim bi süre. Şimdi oğlumun 1yaş pastasını yapacağım onu da paylaşırım inşallah
Kekillikamisci Bubenimoykumm ben Instagram’dan aliyorsn sanmstm canm . Bende çok severim pasta yapmasını . @Rouge = bakım. Ben = pasta 😂😂😂😂
Bubenimoykumm Kekillikamisci ismekte hem osmanli mutfağı ev yemekleri hem pastacılık pasta çırağı kursuna gttım 🥰
Rouge Kekillikamisci peki benim cok iyi pastalar yaptığımı eskiden burda paylastıgımı biliyor muydun eskiler bilir hatta zamanında parayla yapıyordum baya calısıyordum yani