Kızlar lazere başlamayı düşünüyorum bugün gittim kadınla konuştum markasını bilmiyorum cihazın sadece icemax IPL lazer dedi 9 seans olacak 8+1 olarak 4 bölge gideceğim de bikini bölgesini tamamen bitiriyor mu ya kadın bitirmese bile seansların bitince ufak ufak çıktığında tek seans gelebilirsin 4 5 ay sonra bidaha geçeriz falan dedi de aklıma takıldı ilk defa gideceğim bir bilgim de yok açıkçası bide çok batık oluyor agdayla alıyordum ama karartıp sarkitiyor hoşuma gitmemeye başladı ağda lazer düşündüm bu yüzden mesela ikinci bi çocuk olduğunda tekrar çok mu çıkmaya başlıyor ya da seanslar Tamamen bitince az az mı çıkıyor nasıl oluyor bilenler anlatabilir mi kesin sonuç aldınız mı iyi mi yani lazer ? Cevaplarsaniz sevinirim 🤗🤗

Bende burda kalayım bende yeni baslucam bende de çok balıklar oluşuyor

Queen_ ben alexander makinesine girdim 6 seans. Genital bölge tamamen bitmiyor zaten. Islak bölgeler tamamen bitmezmiş. Dudak üstü ve çene bitti tamamen. Şuan 30+5 hamileyim bi çoğalma olmadı

Queen_ ipl cihazlar kil kökünü yok etmezler sadece uyuturlar. Başka bir yere gitmenizi tavsiye ederim. Alexandrite lazer var diode buz başlık var nd yag lazer var hibrit lazer var soprano gerçek buz başlık var. Bunlar kıl kökünü yok etmek için kullanılan cihazlar. Sizin cihazınız 1 2 yıl uyutur tekrar eski haline döner.

Lazer %100 garanti vermiyor. %70 başarılı sayılıyor. Üst bolgeler daha rahat bitiyor genital bölgenin alt kısmı zor bitmesi nemli olduğu için. Herkese göre değişiklik gösteriyor seans sayısı bitme orani.

Queen_ ipl kesinlikle yaptirmayin bende alexandrite oldum 10 yil önce ve üzerine 2 hamilelik ve dogum gecirdim hala bisey cikmadi ama ipl diger arkadasinda dedigi gibi uyutuyor daha sonra yine cikiyor malesef o yüzden

Moonlight_ bende başlamayı düşünüyorum ama kıl köküm ince ve zayıf bacak ve kollarımi makine görmezmiş jilet gerekliymiş kalınlaştırmak için daha önce görüştüğüm yer böyle dedi.Ama lazer bitirmezse birde tüylerim kalınlaşırsa diye korkuyorum

selen_ bende jilete vurdum canim lazere gitmeden 3 gün önce falan ellemiyordum tek nasil desem kisaltiyordum kollarimda ise bu isleme cesaret edemedim o yüzden ince zayif tüyler var ama rahatsiz etmiyor onlar

Moonlight_ tüm vücut gitmedin o zaman ben tüy hiç sevmiyorum alıyorum hep ama kola jilete cesaret edemem senin dediğin gibi

selen_ tüm vücut gittim canim sana bahsettigim o gitmeyenler incecik tüyler cünkü onlari jilete vurmadim o yüzdende cihaz görmedi

selen_
                Böyle görünüyor canim🤣

Kolumun kizarikligina bakma alerjim olan biseyi yedim unutarak 😐🙄

Queen_ ben lazere gidip özel bölge haricinde kesin sonuç alanlardanım, özel bölge tek tük işte, gebelikten dolayı 2 seansım daha kaldı onlara da gideceğim emzirme sonrasında

Queen_ ben tüm vücut gittim ve hepsi tamamen bitti sadece genital de toplamda 20-25 kıl kaldı bitmeyen onlarda o kdar seyrek ve ince ki elimle çekiyorum. Yalnız 9 seansta biter mi bilemedim zor🤷‍♀️ benimki bitiş garantiliydi ve 18 aya yakın gittim ortalama 15-18 seans görmüşümdür. Doğumdan sonra hiçbir artış olmadı kıllarda. Batıklar tamamen geçti ve en güzeli de aşırı pürüzsüz her yanım 😂 dediğim gibi sadece genitalde çok az kaldı ama pekte önemli değil. Size tavsiyem 9 seanstan sonra 2-3 ayda bir seans akın ve girin. Çıkan kıllara asla ağda vb. Şeyler kullanmayın. Tamamen bitip tükenmene kadar 2-3 ay aralıklarla seanslara girin ki sonucunuz güzel olsun

Queen_ özel bölge 10 seans aldım ve boşssss, koktuk altı da fayda gormedim, bacak kılları azalma oldu sadece

Coolness sen hangi cihaz lazere gittin peki canım zaten bikini bölgesinin alt tarafları bitmezmis herkes böyle diyorda önemli olan diğer gireceğim yerlerin bitmesi yani

daldakifindik ya işte IPL lazere baktığımda yorumlar çok kötü benim yakınımda IPL yapan yer var bide biraz uzagimda diod ile yapan varmış hangisi iyi ona bakıyorum ona göre giderim ama IPL gitmekten vazgeçeceğim sanırım sen hangisine gitmiştin