yulaffasigi IPL lazer miydi peki
Lazer hakkında
Queen_ evet daha önce diode buz başlığa gidoyordum ben çoğunluk ona gidiyor zaten günümüzün kullanılan tercih edilen lazer sistemi ama burada önemli olan sizin ten renginiz, kıl renginiz, hormonlarınızın durumu, cihazın markası, uygulayan insanın bilgili ve tecrübeli olması vs. Ben şuan hibrit bir cihaza gidiyorum içinde diode buz başlık da var.
Queen_ canım bende gittim ıpl alexandrate 8 sseans tüyler çok güzel cevap verdi gecen sene gidip hamile kalmak istediğim ay bitirmiştim bitmeyen yerlerim inceldi bazı bölgelerim hiç çıkmıyor doğumdan sonra da farkettim ki dökülen yerlerim olmuş suan bacak almaktan kurtuldum bikini bölgesi ve koltuk altım almasam bile inceldiği için belli dahi olmuyor sadece kollarımı alıyorum artık onada yine giderim belki kesinlikle kendimize yaptığımız en büyük yatırım 💯💯
Queen_ bana önce kalın tüy kökleri için alexandrite sistem ile yapıldı 6-7 ay, sonra ince kalan kıllar için elite+ yapıldı yine 6-7 ay ve tamamen bitti🫶
daldakifindik iyiymiş gerçekten ya
Queen_ buz lazer dediler
Queen_ ben toplam 14 seans gittim tüm vücut bulunduğum yerin en iyi yerine gittim diyebilirim güzel para vermiştim ama hiçbir cihaz yada hiçbir güzellik salonu asla bitirmiyor yani yinr tek tük hatta tek tükten fazla çıkiyor ve benim egzamam olduğu için vücut ph iyice bozdu kupkuru cildim 🥴 evet çok rahat bir senedir almıyorum hicbiryerimi ama ufak ufak çıkan yerlerime sanırım tekrar bı kaç seans daha alıp gidiceem
daldakifindik Bişey soracağım canım sana.Ben bacaklarım için lazere gidiyorum.Daha ilk seansımı geçen ayın 30unda girdim.Bana ilk seansa girmeden önce jilet yaptırdılar evelsi gün lazere girdim.O günden bugüne jiletle temizlememe rağmen sanki ağdayla almışım gibi çıktı ve cok yavaş büyüdü kıllarım hatta hala çıkmayanlar bile var.Demem oki sennkide ilk seanstan bu şekilde olmuşmuydu?bir sorum daha var.Şimdi tüyler ben ikinci seansıma kadar iyice büyüycekya bunları neyle temizleyeceğim.Bana oradan traş makinesiyle kesmemi söylediler ama bacak kıllarında traş makinası nasıl kullanılır gözümde canlandıramadım açıkcası ve sanadamı büyüyen kılları bu sekilde kes denildi.Uzun oldu kuzum kusura bakma 😊💕
- Düzenlendi
Yasak_elma merhaba benim kıl köklerim kalın ve koyu renkliydi o yüzden sizinki gibi ilk seanstan sonuçları almaya başladım. Bir sonraki seansa kadar kesmemem gerektiği zaten 4. Seanstan sonra işlerin çok kolaylaşacağı söylendi. Çok mecbur kalırsan kısaltabilirsin ama hiçbir koşulda seans yoksa jilet ağda vs vurmak yok dediler. Kuralara uydum. Süreç bitene kadar lazer gören bölgeler güneşe maruz kalmayacak leke olur dedi. Eğer kısa giydiysem yüksek faktör güneş kremi kullandım ve o süreçte hiç denize gitmedim güneşlenmedim. Size tavsiyem sürece sadık kalmaya çalışın.
- Diyelim ki lazer seanslarınız bitti ve az miktarda kıllanma devam ediyor
- asla almayın gidip tek seans lazere girin aldıkça çoğalıyor ama tek seans 2-3 ayda bir girerseniz bir bakacaksınız kökten bitmiş herşey☺️💙
daldakifindik ilk seansın bi sonraki seansına uzayınca hiçbirşey yapmadınmı canım.Bana uzayınca traş makinesiyle kesilecek dendi ama dedigim gibi suan cok kısalar ogüne kadarda fazla uzayacaklarını sanmıyorum yer yer daha hiç tüy cıkmayanlar bile var bazı kısımlarındakiler uxuyor ama cok yavaş.Makinenin görebilmesi icin kıl köklerini tüylerin kısa olmasını söylediler.Traş makinesı deyip aklımı karıştırdılar🤷♀️
Queen_ hemen hemen ayni ama alexandrite acik tenlerde daha etkili dioden göre diye biliyorum
Yasak_elma ben seansa gitmeden 4-5 gün önce traş makinası ile baya kısaltıyordum. Kökünden kesmiyordum makina görsün diye Seansa kadar tam kıvamında uzuyordu ☺️
daldakifindik Şu bildigimiz saç sakal kesen makina değilmi😀