selen_ tüm vücut gittim canim sana bahsettigim o gitmeyenler incecik tüyler cünkü onlari jilete vurmadim o yüzdende cihaz görmedi
Lazer hakkında
- Düzenlendi
selen_
Böyle görünüyor canim🤣
Kolumun kizarikligina bakma alerjim olan biseyi yedim unutarak 😐🙄
Moonlight_ geçmiş olsun canım böyleyse iyi daha nolsun
selen_ sagol canim yani ben memnunum korkma kalinlasmiyor tüyler 😘
Queen_ ben tüm vücut gittim ve hepsi tamamen bitti sadece genital de toplamda 20-25 kıl kaldı bitmeyen onlarda o kdar seyrek ve ince ki elimle çekiyorum. Yalnız 9 seansta biter mi bilemedim zor🤷♀️ benimki bitiş garantiliydi ve 18 aya yakın gittim ortalama 15-18 seans görmüşümdür. Doğumdan sonra hiçbir artış olmadı kıllarda. Batıklar tamamen geçti ve en güzeli de aşırı pürüzsüz her yanım 😂 dediğim gibi sadece genitalde çok az kaldı ama pekte önemli değil. Size tavsiyem 9 seanstan sonra 2-3 ayda bir seans akın ve girin. Çıkan kıllara asla ağda vb. Şeyler kullanmayın. Tamamen bitip tükenmene kadar 2-3 ay aralıklarla seanslara girin ki sonucunuz güzel olsun
Queen_ özel bölge 10 seans aldım ve boşssss, koktuk altı da fayda gormedim, bacak kılları azalma oldu sadece
Moonlight_ diod nasıldır peki bir bilginiz varmi
daldakifindik ya işte IPL lazere baktığımda yorumlar çok kötü benim yakınımda IPL yapan yer var bide biraz uzagimda diod ile yapan varmış hangisi iyi ona bakıyorum ona göre giderim ama IPL gitmekten vazgeçeceğim sanırım sen hangisine gitmiştin
yulaffasigi IPL lazer miydi peki
Queen_ evet daha önce diode buz başlığa gidoyordum ben çoğunluk ona gidiyor zaten günümüzün kullanılan tercih edilen lazer sistemi ama burada önemli olan sizin ten renginiz, kıl renginiz, hormonlarınızın durumu, cihazın markası, uygulayan insanın bilgili ve tecrübeli olması vs. Ben şuan hibrit bir cihaza gidiyorum içinde diode buz başlık da var.
Queen_ canım bende gittim ıpl alexandrate 8 sseans tüyler çok güzel cevap verdi gecen sene gidip hamile kalmak istediğim ay bitirmiştim bitmeyen yerlerim inceldi bazı bölgelerim hiç çıkmıyor doğumdan sonra da farkettim ki dökülen yerlerim olmuş suan bacak almaktan kurtuldum bikini bölgesi ve koltuk altım almasam bile inceldiği için belli dahi olmuyor sadece kollarımı alıyorum artık onada yine giderim belki kesinlikle kendimize yaptığımız en büyük yatırım 💯💯