Mutluannecik61 fiziksel olarak acısı aşırı fazla biz bir kere denedik ama ucunun girmesiyle benim sıçramam bir oldu. Acıya katlanırim acidan zevk alırım dersen ayrı tabi. Birde dinî boyutu var eğer eşin zorla yaparsa o Allah’ın lanetini alır çok büyük bir günah, senin de onayınla olursa ikiniz de o lanete ortak olursunuz. Hak yolu varken bok yoluna girip bu günaha girmeye değmez yani

Mutluannecik61 Arkadan ilişkiyi hiç sevmem.Rahat olmuyorum bidefa o istedi yapdım kendimi kötü hiss etdim.O benden istese söylerim yapacaksan önden yap yapamıcaksansa yapma bidaha arkadan yapmıyacağımı söyledim kafam rahat☺️Bide bişey okumuşdum eyer eş istemiyosa oda israrla yapıyosa günah yapanın yani eşe yazılıyo🤷‍♀️

• [silindi]

Dewamke evet 😒🤮🤮 ne mendeburluk bu böyle bee 😬

Panda “eğer kadin istemiyorsa adam ısrarla yapıyorsa günah adama yazılıyor” demişsin canım evet bu doğru. Yalnız şu da var kadın da istiyorsa bu sefer bu günah ikisine birden yazılıyor. Çünkü haramda ortak oluyorlar

monarosa Evet öyle bende bi defa eşim istedi diye yaptım ve sonrasında pişman oldum ve bidaha yapmadım