Bir kaç kez yaptık. Zevk veriyor ama sonradan neden yaptım ki hissi geliyor. Bu aralar yine istiyor ama ben kati kararlı bir şekilde hayır dedim. Daha da teklif etmiyor artık.

ZRaporu Benim eşimde istiyor cesaret edemiyorum önden yaparken bile canım acıyor kim bilir ordan yapınca nasıl acıyacak

Revaneli ya bence hiç yapma çünkü yaşlılıkta problem oluyor sanırım. Kaslar tutmadığı için altına kaçırma falan olabiliyormuş diye duydum. Ertesi gün de bir garip hissediyorsun kendini zaten hiç girme bence o işlere

AntisosyalMam nasıl izin verdin ya😭ben asla izin vermezdim🥺 1 kere şakayla karışık söyledi yerin dibine soktum baya kavga ettim bin pişman oldu söylediğine. Tabikii tercih meselesi ama benım amel defterim ve canımın acıması kocamın zevkinden daha önemli 🤦‍♀️

Mutluannecik61 hamilelikten kalan bir topu gibi hemoroidim var benim, öyle heyecanlar arayacak lükse sahip değiliz 🤣🤣

Mutluannecik61 fiziksel olarak acısı aşırı fazla biz bir kere denedik ama ucunun girmesiyle benim sıçramam bir oldu. Acıya katlanırim acidan zevk alırım dersen ayrı tabi. Birde dinî boyutu var eğer eşin zorla yaparsa o Allah’ın lanetini alır çok büyük bir günah, senin de onayınla olursa ikiniz de o lanete ortak olursunuz. Hak yolu varken bok yoluna girip bu günaha girmeye değmez yani

Mutluannecik61 Arkadan ilişkiyi hiç sevmem.Rahat olmuyorum bidefa o istedi yapdım kendimi kötü hiss etdim.O benden istese söylerim yapacaksan önden yap yapamıcaksansa yapma bidaha arkadan yapmıyacağımı söyledim kafam rahat☺️Bide bişey okumuşdum eyer eş istemiyosa oda israrla yapıyosa günah yapanın yani eşe yazılıyo🤷‍♀️