Bir kaç kez yaptık. Zevk veriyor ama sonradan neden yaptım ki hissi geliyor. Bu aralar yine istiyor ama ben kati kararlı bir şekilde hayır dedim. Daha da teklif etmiyor artık.
Arkadan ilişki?
Pembekoala_ Evet 😃 hepsi farklı ben neler gördüm diyor
Mutluannecik61 yok kan falan gelmiyo
boncuk ilk başta öyle yani taş çatlasın 30 saniye
AntisosyalMam nasıl izin verdin ya😭ben asla izin vermezdim🥺 1 kere şakayla karışık söyledi yerin dibine soktum baya kavga ettim bin pişman oldu söylediğine. Tabikii tercih meselesi ama benım amel defterim ve canımın acıması kocamın zevkinden daha önemli 🤦♀️
Mutluannecik61 hamilelikten kalan bir topu gibi hemoroidim var benim, öyle heyecanlar arayacak lükse sahip değiliz 🤣🤣
Mutluannecik61 biz de yapıyoruz ikimizde zevk alıyoruz
Pembekoala_ bende ilklerde hiç istemedim sadece bir kere deneyelim istemezsen bir daha hiç istemicem dedi. Denedik acımadı bile hiç. Canım acısa bende istemezdim.
Lan hayvanmısınız🙄 yok yani hayvanlar arkadan şeederdeeee ondan diyorum 🤮
Mutluannecik61 daha önce denedik biz yapamadım ben çok acıdı. Vazelin sürdü eşim yine de olmadı acıdı ucu girse bile. Az dayan dedi hep ama dayanamadım. Erkekler malesef değişik seyler istiyor.
Mutluannecik61 fiziksel olarak acısı aşırı fazla biz bir kere denedik ama ucunun girmesiyle benim sıçramam bir oldu. Acıya katlanırim acidan zevk alırım dersen ayrı tabi. Birde dinî boyutu var eğer eşin zorla yaparsa o Allah’ın lanetini alır çok büyük bir günah, senin de onayınla olursa ikiniz de o lanete ortak olursunuz. Hak yolu varken bok yoluna girip bu günaha girmeye değmez yani
Mutluannecik61 Arkadan ilişkiyi hiç sevmem.Rahat olmuyorum bidefa o istedi yapdım kendimi kötü hiss etdim.O benden istese söylerim yapacaksan önden yap yapamıcaksansa yapma bidaha arkadan yapmıyacağımı söyledim kafam rahat☺️Bide bişey okumuşdum eyer eş istemiyosa oda israrla yapıyosa günah yapanın yani eşe yazılıyo🤷♀️
Mutluannecik61 eşini boşver sen istiyosan yap , istemiyosan yapma😅 sonucta günah sana yazılıyo🤦♀️ Neye karar verdin?
[silindi]
Pis analcilar.allah helak etsin sizi 🥴
[silindi]
Dewamke lan bunları kocaları sevmiyor 😬 sevse arkadan ister mi helalinden 😒