[silindi] aynen öyle 😌
Arkadan ilişki?
[silindi] @Mutluannecik61 cok guzel yazmış
[silindi]
Panda 🥳🥳🤣🤣🤣 ivit
[silindi]
Dewamke evet 😒🤮🤮 ne mendeburluk bu böyle bee 😬
[silindi]
Pembekoala_ 👍🤪🥳🍯
Mutluannecik61 arkadan ilişki olduğu zaman dini nikah düşer tazelemeniz lazım. Sağlık açısından da çok zararlı
Mutluannecik61 biz hiç yapmadık tersten, eşimde istemedi hiç. Zaten ters ilişki günah. Ama şunu söyleyeyim bir kere yanlışlıkla arkaya girdi oda benden kaynaklıydı canımdan can gitmişti, popomun üstüne oturamadım 2 gün ve hala ilişkiye girdiğimizde o korku bende olmuyor değil çünkü acısını unutamıyorum🙊
[silindi] ahahah yeni gördüm 😊😁😁
Pembekoala_ profilini bi ben mi göremiyorum ne varki
senOlsanBari ismini diyorum😌
Şöyle yorumlara bakıyorum da aramızda gerçekten amel defterini düşünenen bayanlarımız var mşlh Onları ayakta alkışlıyorum çünkü hepiniz ağzımdan aldınız lafı👏🏻hem dinen haram hemde sağlık açısından iğrenç birşey bunu yapan kadında da vardır bir iğrençlik erkekte de ha linç mi buyur gelsin umrumda değil burda yapıyorum çok da zevk alıyorum diyen bayanlar cehennemde de çok zevk alacaksınız yanarken merak etmeyin.bunu isteyen erkekte de vardır bi ar çatlaması ne diyeyim pes doğrusu siz böle zevk alıyorum dedikçe ben öğürdüm yani. Ha diyecek ki şimdi o kndini korumak için götünden zevk alan hatunlar. Kndi cinsel hayatın kötü olunca bizimkine laf söylüyorsun diye bir sürü bişeyler saçmalayacak. Benim cinsel hayatım seninkinden bile muhteşem ötesidir hatta yanından bile geçemez burdan kaf söylemek isteyenlere bu lafım da .oturun da bi Tevbe edin de Allah affetsin ne diyeyim.Mutluannecik61 sakın yapayım deme hem ahiretini hem de sağlığını mahvedersin bacım.
- Düzenlendi
Mutluannecik61 eşimle arkadan ilişkiye giriyoruz çok haz alıyorum ben :)
Pembekoala_ he evet ismi de özel olarak açılmış 😂
[silindi]
Bade1 öbür tarafı düşünen kim ki münafık gibiler cehennem iyi ki var😒 zevk alıyormuş yapıyormuş peh😤
[silindi]
Pembekoala_ posta çok uygun değil mi🤪
[silindi]
Bade1 Amin 🙏 inşallah