belladonna anladim Allah sohbetini arttirsin😍🙏
Evde esinizle ailenizle nasil vakit geciriyorsunuz
Merry01 biz akşamları işten geliriz birlikte yemek hazırla sonra mutfak topla çay faslı kızımla oyun oynarız bazen oyunhamuru bazen evcilik, eşimle ikimizde tavla oynarız, boyama yaparız puzzle yaparız, film izleriz, bazen de hiç birşey yapmayıp kendi kendimize takılırız
TombulHatun tavla da mantikli farkli secenek
Merry01 bunları kızım erken uyursa yapıyorız yoksa salça oluyo oyunumuza 😂
Merry01 esim isten gelir yemek yeriz masayi falan beraber toplariz ben bulasiklari hal ederken o cocuklarla ilgilenir.
Isim bitince hepimiz bir oyun oynariz.
Film izleriz
Tavla
Kagit oyunlari
Kutu oyunlari
Dart
Bu sekilde modumuza göre degisiyor
Cocularda uyuyunca basbasa takiliyoruz iste 😊
Moonlight_ kagit ve kutu oyunlarinin ismini ogrenebilir miyim ona gore siparis edeyim cogu cok kisilik oynaniyor 2 kisilik seyler bulabilsem alicam😍
Merry01 biz onlarida 2 kisilik oynuyoruz 🤣 bizim burdaki oyunlari söyleyebilim canim :
Ligretto
Uno
Phase 10
Kizma birader
Jenga
Catan (bu cok kisi olunca mükemmel oluyor😅)
Ben kimim
Merry01 Merhaba eskiden her ev bahceli mustakildi ciftler aileler oyle acik alanda bir birine vakit ayirabiliyordu farkli alternatifler vardi ama
Hangi evlermiş onlar ya😂😂
Oturup bi şeyler izlemekten sıkıldıysanız oyunlar bulabilirsiniz. İki kişilik oyunlar var, geçen ben kimim oynadık ikimizde aynı kişiyi yazmışız çok komikti😂
Bazen de sadece oturup konuşuruz herhangi bi konu hakkında yani istediğin zaman yapacak bi şey bulursun illa ki
Merry01 Aksam eşim gelir,yemek yer toparlarız. Çocukları uyutup dinlenip sohbet etmeyi seçiyoruz biz, zaten gün boyu bütün enerji çocuklara anca yetiyor akşam da ekstra birseyler yapmaya gerek kalmıyor yani 🤣🤣
Merry01 alkol film ikilisi bazen çay kahveyle bazen dışarı çıkarız avm arabada gezme çoğu zaman bebeğe şebeklik yapmakla geçiyor tabi sağolsun bize sıkılacak vakit bırakmıyo
Merry01 bende bunu merak ediyordum. Acaba başkaları nasıl diye. Bizde eşim akşam 6 7 gibi işten gelir. Yemek yeriz. Eşim koltukta yerini telefonunu ve çoğunluk kulaklığını alır. Sofrayı toplar çay koyarım. Çay içeriz. Konu olursa sohbet ederiz arada derede bir. Kv olduğu için başbaşa takılamıyoruz. Başbaşa olsak daha çok eminim ki sohbet edip herşeyden konuşuruz. Film tv pek sevmez eşim nadir izlemiştik başbaşa kalınca. Sonra çocuğu uyuturum çay sofrasını toplarım hop yatış. Evde kalınca da diyorum ha varlığın ha yokluğun telefon sağolsun. Benden ne bekliyorsun evde kaldığımda diyor. Bende bilmiyorum ne olmalı nasıl olmalı ama böyle olmamalı ben mutlu olamıyorum çünkü bu konuda. Haftada bir evde kalıyor market pazar veya hastane dışında bi aktivitemiz yok. Çocuktan sonra sıfırlandı hepten. Ne yapabiliriz nasıl olsa bende bilmiyorum. Çok can sıkıcı
Merry01 biz evde TV açmıyoruz. O yüzden yemekten sonra çay keyfi yaparken sohbet ediyoruz iş yeri dedikoduları favorim anlattirip dinliyorum.
Eşimin yillardir izlediği eski diziler var onlar vazgeçilmez bizimkiler eski türk ve sitcom tarzı onlar açık oluyor tablette evde bebe olduğu için tablet daha iyi oluyor bakamıyor ekran küçük
Benim oğlanlar çok sesli eşim de yoruluyor 9 10gibi biraz dinlenmeye geçiyor çocukları uyutunca kahve abur cubur keyfi yapıyoruz ama 1, 2saat tek takılıyor eşim
ikiprensesannes burayı erkeklerden arındırdık şimdilik hepsini topladık barınaga dogru..
Rouge barınaktakilere hakaret olur bunları ıssız ada gibi Bir yere bırakcan oh mis olur pislikler bitmiyor ki biri ölçü sorar biri estetigini sorar tövbe tövbe biz ne bilelim ya bilsek profesör olurduk dimi Allah’ım ya
ikiprensesannes hahahaahhahah
Rouge gülme gülme gel geç görevinin başına cephanelik falan hazırla düşman dadandı 🤣
ikiprensesannes hallettim kız bir masaja geldim bırakmadılar ki güzel güzel masaj yaptırayım
Rouge kız sen komutansij başımızda dur masajı sonra halledersin kıyamam 🥺