Rouge ikiprensesannes ben size diyorum bunlar hep kadın diye inanmıyorsunuz bak dünki de ben modum biliyordu ve yazmadı bana bazı kadınlar daha sapık özelden yiyişenler bile vardı diyorum
ikiprensesannes Rouge Allah onu bildiği gibi yapsın vallahi çok iğrenç Dili var sende demiyorsun ben komutanım birliğime bakmam lazım düşmanın ne zaman saldiracagi belli olmaz diye wyyhh😂🤣
Rouge ikiprensesannes tırnaklarım kırılır komtuna gel dkdkd masaj yaptırıcam iki dakika beklesin rahat dursunlar kolları sıvayıp geliyorum
Rouge Coolness sence yüzü olsa utanıcak böyle bisey yapar mı belliki arsız ve işsiz allah eşine ailesine sabır versin adını bayan penis koydum
Rouge Zamansiz_ gecen anlattım herkes şok ama masallah bir boru fotosu aklımızda kalıyor digerlerini unutuyorlar🥲
simonedebeauvoir ikiprensesannes konu ne? Bana da tubigto mu ne biri yazmiş cinsel terapist sanmış o neydi gı? 🤣
Rouge kleopatranizzz acıkcası bir erkek gelir hissindeydim ama bundan önce olanların hepsinin kadın olduğuna adım gibi emindim😂