Womenn Canım bence sabah sağlık ocağına gidip kan tahlili ver kesin olsun. Bir de eğer korunmasız ilişki yaşıyorsanız gecikme yapabiliyormuş
Rabia3880 yansngeceler_ benimde 27.gunum adet olmadım normalde 22 de hemen olurdum acaba hamile miyim düşünceleri sardı beynimi 🤔
Rabia3880 yansngeceler_ henüz yapmadm erken diye bir üç gün daha olmazsam yapacam hayırlısı bakalım..
yansngeceler_ Sevde_20 korunuyoruz.2 tane çocuğum var biri 2,5 yaşında diğeri 9 aylık Ama 2 aydır adet olmadım.çok korkuyorum testler de yaptım çıkmadı bugün bir tane daha erken gebelik testi yapıcam bakalım
Sevde_20 yansngeceler_ hm yakında sağlık ocağı varsa ona git kan için eger hamile olmamana ragmen adrt görmezsen dr a gidersin hayırlısı olsun gebe olsan çoktan görünürdu diye düşünüyorum
yansngeceler_ Sevde_20 bugün de erken gebelik testi yaptım çıkmadı bence de olsa çıkardı.Teşekkür ederim 🤍
Bubenimoykumm yansngeceler_ mhrs randevuları pazar sabahı saat 10da yenileniyor. 9.59 tüm bilgilerini girip tam 10.da tıklamalısınız.