Womenn Canım bence sabah sağlık ocağına gidip kan tahlili ver kesin olsun. Bir de eğer korunmasız ilişki yaşıyorsanız gecikme yapabiliyormuş
Rabia3880 yansngeceler_ benimde 27.gunum adet olmadım normalde 22 de hemen olurdum acaba hamile miyim düşünceleri sardı beynimi 🤔
Rabia3880 yansngeceler_ henüz yapmadm erken diye bir üç gün daha olmazsam yapacam hayırlısı bakalım..
yansngeceler_ Sevde_20 korunuyoruz.2 tane çocuğum var biri 2,5 yaşında diğeri 9 aylık Ama 2 aydır adet olmadım.çok korkuyorum testler de yaptım çıkmadı bugün bir tane daha erken gebelik testi yapıcam bakalım
Sevde_20 yansngeceler_ hm yakında sağlık ocağı varsa ona git kan için eger hamile olmamana ragmen adrt görmezsen dr a gidersin hayırlısı olsun gebe olsan çoktan görünürdu diye düşünüyorum
yansngeceler_ Sevde_20 bugün de erken gebelik testi yaptım çıkmadı bence de olsa çıkardı.Teşekkür ederim 🤍
Bubenimoykumm yansngeceler_ mhrs randevuları pazar sabahı saat 10da yenileniyor. 9.59 tüm bilgilerini girip tam 10.da tıklamalısınız.
hesapmivercem yansngeceler_ Kızım 15buçuk aylık henüz regl olmadım ve kızım doğdu doğalı hiç korunmadık 🤭
hesapmivercem yansngeceler_ Biz eşimle bu sürecin geçici olduğunu düşünerek sabredip birbimizden çok fedakarlık yapıyoruz çok zor bir süreç olduğu içinde rahata alışmadan ikinci de olursa toptan delirip sonra toparlanalım istiyoruz ama nasip bakalım Allah verirse inşaAllah 🤭
Rabia3880 yansngeceler_ biri 10 biri de 4 yaşında aslında dediğinde gibi ben birkaç sene daha beklemek istiyordum ama eşim çok istiyor kiramadim ama bu ay da olmadı hasta oldum çünkü 😏