belladonna TombulHatun tövbesnrjdjdkd vallahi adımı çıkaracaksınız ha 😅 Nereden öğreniyorsunuz böyle şeyleri bilmem
TombulHatun belladonna yalan değil ama abartı 😂 sende gizli cevhersin itiraf et ayeşin içinde bize göstermiyosn 😂😂
belladonna TombulHatun Evet aşkım bugün ateşim içimde burada hava sıcak, arkadaşlar babetleri, tişörtleri giymiş 😅 ben uzun kollu gömlekle botla takılıyorum yandım 😅
fatima19 melaykeeee bende merak ediyorum @HurremSultan @Rouge @Medusa @TombulHatun bu arkidişlerimi😃😃😃
simonedebeauvoir selen_ aşkım zaten öyle olmalı bende artık enerjimi yiyen insanlardan uzak duruyorum yetttooooo deyip şutluyorum yapacak birşey yok 🤣 kız saatlerce sohbet ederdik
Rouge selen_ up uzuunnn saclarım var gür parlak sağlıklı ama siyah asla degil böyle hafif sarıya kacan kumral bir renk vardır ya dogal kahvemsi desen degil o renge sahibim kendimi sürekli bronzlastırdıgım ve bunu söylediğim için büyük ihtimalle esmer hayal ediyorsun ama ne yazıkki degilim keske olsam kendim yapmasam acık tenliyim ama müdahale ederek bugday tene ulasıyorum bugday tenliyim diyelim acık ten hiç sevmiyorum bunu söylemek beni üzüyor
TombulHatun Rouge senelerdir burdayım sana olan merakım asla gitmiyor sürekli farklı hayal ediyorum 😂
selen_ Rouge profil fotoğraflarından belki de kafamda öyle oluştu. ben beyaz ten çok seviyorum pirinç maskeleri falan yapıyorum normalde de beyazım ama böyle süt beyazı çok hoşuma gidiyor 🤷🏻
fatima19 Rouge kız bana benziyosun o zaçan saç renklerimiz hemen hemen aynı bende açık tenliyim hatta biraz fazla açık tenliyim ilk defa gören her kes kan hastası olduğumu zann ediyo halbuki kan değerlerim çok iyi😅saçlarımda up uzun tabi tesettürlüyüm ama olsun 😃
TombulHatun Rouge aşkm ben düz insanım, sen düz müsün envai çeşit bakım, farklı saç modelleri, tenin bi beyaz bi buğday oturtamıyorm kafamda hangisini eklesem hangisini çıkartsam 😂