Usnac95 valla seksi bı kadın olarak tahmn ediyorum fazlası yok agdjkf esmer uzun boylu 🤦😅😅😅

Kekillikamisci sexy değilim normalde, tam tersi aşırı doğalım makyajsız heryere gidebilen cinstenim 😂 Buğday ten , açık kahve saç , yeşil göz . 1.69 boy 61 kilo.

xyzem kız senin içinden öyle mantıklı bir kız çıkacağını hiç tahmin etmedim. Eski postları dan ötürü sanırım

etoile He😂 Kendi robot resmimi merak ettim bana atsana😂

enerciiiii esmerler daha çekici kanı tatlı güzel geliyor bana hele böyle bronz bronz gold gümüş takılar hepsi gidiyor onlara renkler öyle ben kendimi bronzlastırıyorum özellikle beyaz ne ne bir takı ön plana cıkıyor ne bisey ne renk var ne her renk oluyor hic beğenmiyorum esmerler herseyi ekstralastırıyor güzelleştiriyor beyaz tende sıradan duruyor hep

fatima19 sevmiyorum sana yakısıyordur tabiki bana donuk geliyor ne biliyim bronz tenin herseyi tasıyıp yükselttigi gibi beyaz ten tasıyamıyor esmerler her zaman daha dikkat ceker bana göre

Rouge bende her rengi beyaz tenlilere yakistiririm biliyor musun esmerlere hersey yakışmaz ki bazı renkler daha çok kapatır