Deleted_15 BlackMambaa_ Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum, yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar 🌸🥕🐰🥰 bu da benden 🤘🏻
Pinkoooo BlackMambaa_ ben ne yangınlar gördüm hiçbiri öldürmedi sen ateşten korkarsın kaç kurtar kendini 🌸
Yasak_elma BlackMambaa_ 1.Bir harf hak etmedin sana roman yazdım😑 2.Ben yoruldum hayat gelme üstüme😪🥀
eflalle BlackMambaa_ çok mu güçsüz duruyorum derdimi paylaşınca, çok mu çaresiz dersiniz dertten ağlayınca… tamamen benim şarkım 🌼
BlackMambaa_ TombulHatun Hahahahah Adından yola çıkarak tam sana yazıldığını anlıyorum şuan şarkının sksmdm😂
Yasak_elma BlackMambaa_ Ben kendi kendimi yordum.Bütün bu yorgunlukların sebebi bu akılsız başım çünkü🤷♀️🥀
BlackMambaa_ Deleted35 Adam haklı bence 😂 Müslüm gürsesin sesi cok güzel ama baya hüzünlü şarkıları var ben o adamı ne zaman dinlesem derdim yokken dertleniyorum 😂😂 Kendini kestin mi Müslüm baba diye skskdkdm
BlackMambaa_ Medusa Ay evet oda çok güzel bir şarkı onu söyleyen mabel matiz di degil mi onun sesine benziyordu hiç videosu görmedim cünkü sesinden tanıdık geldi radyodan dinlediğim için kim olduğunu bilmiyorum