BlackMambaa_ bukii27 Tam senlik bir şarkı aşkım tam sana yazılmış gibi yoksa kocan falan mı yazdı sana 🤪
BlackMambaa_ etoile İnsan kendini sevince hayat daha bir güzelleşiyor ne güzel kendini sevip mutlu ediyorsun hep böyle ol 🧡
zeytep kleopatranizzz eşimle ilk tanıştığımız yer Arnavut kaldırımlı bir yoldu, külüstür ama sevimli arabam naz yapıp çalışmayınca, eşim desteğe gelmişti😁Arnavut kaldırımlı yola gir dedim, diyor ki bunun neresi Arnavut kaldırımı, taş işte😅🤣🤣
kleopatranizzz zeytep ah canımm,ahh bu erkekler varya jfjfjfj biz kadınlar naif, ince düşünürüz,onlar düz kafalı 🤣🤣😅
belladonna BlackMambaa_ İlaç ol yaralarıma, ben rotası şaşırmış bi’ gemi Gel güneş ol zifiri karanlığa, pusulam sensin deniz fenerim… Bu hafta fav şarkım 😅
Deleted35 Deleted_15 ayyy bende Candan Erçetin hayranıyım Nunu hele onun elbette diye bir şarkısı var ya onun sözleri benim hayata pozitif bakmamı sağlıyo 🥰🤗
Deleted_15 Deleted35 yaa benim gibi çokça pozitif birii 🥹 her ikisinin de yeri ayrı cidden yaşam enerjisi geliyor 🤭🥰
Deleted35 Deleted_15 evet valla ben nerdeyse tüm şarkılarını çok severim bir de tan taşçının yeri ayrıdır şarkıları ❤️ ben 😊
Deleted_15 Deleted35 Tan’ın en son İzmir konserine gittim muhteşemdi sağda solda dinlediğin hâlini unut var ya efsaneydii 👌🏻 herhalde yi bu kadar mı güzel okur bir insan 🥹
simonedebeauvoir BlackMambaa_ aynen ya nasıl doğru dedin hem atarlı hemde pembe bülent ersoy tüyüyle evde oynayan bir aşko
BlackMambaa_ simonedebeauvoir Yazdığından onu çıkardım cünkü bazen atarlı giderli bir keko bazende Bir aşko kuşko barbieli falan 😂