BlackMambaa_ Deleted35 Adam haklı bence 😂 Müslüm gürsesin sesi cok güzel ama baya hüzünlü şarkıları var ben o adamı ne zaman dinlesem derdim yokken dertleniyorum 😂😂 Kendini kestin mi Müslüm baba diye skskdkdm
BlackMambaa_ Medusa Ay evet oda çok güzel bir şarkı onu söyleyen mabel matiz di degil mi onun sesine benziyordu hiç videosu görmedim cünkü sesinden tanıdık geldi radyodan dinlediğim için kim olduğunu bilmiyorum
simonedebeauvoir BlackMambaa_ aynen ya nasıl doğru dedin hem atarlı hemde pembe bülent ersoy tüyüyle evde oynayan bir aşko
BlackMambaa_ bukii27 Tam senlik bir şarkı aşkım tam sana yazılmış gibi yoksa kocan falan mı yazdı sana 🤪
BlackMambaa_ etoile İnsan kendini sevince hayat daha bir güzelleşiyor ne güzel kendini sevip mutlu ediyorsun hep böyle ol 🧡
zeytep kleopatranizzz eşimle ilk tanıştığımız yer Arnavut kaldırımlı bir yoldu, külüstür ama sevimli arabam naz yapıp çalışmayınca, eşim desteğe gelmişti😁Arnavut kaldırımlı yola gir dedim, diyor ki bunun neresi Arnavut kaldırımı, taş işte😅🤣🤣
kleopatranizzz zeytep ah canımm,ahh bu erkekler varya jfjfjfj biz kadınlar naif, ince düşünürüz,onlar düz kafalı 🤣🤣😅
belladonna BlackMambaa_ İlaç ol yaralarıma, ben rotası şaşırmış bi’ gemi Gel güneş ol zifiri karanlığa, pusulam sensin deniz fenerim… Bu hafta fav şarkım 😅