• Muhabbet
  • Eeeeeeeen uzuuuuuuun gece postu

Asklepios 🤣🤣 ay dur bi tarafımı kaşıyayım kendime nazar etcem şimdi 🤣🤣
Biz o evreleri geçtik kuzum çok şükür 5 yıllık evlilik, 2 tane çocuk. Artık kabullendiler yani sıkıntı çıkartmıyorlar 🤣

Bilinmeyenlidenklem 6 ay 23 günlük. Benimki hep böyle. Zamanında hamileyken sokağa çıkma yasağında sabaha kadar uyanık kalırdık eşimle ondan oldu zaar 😂 valla ağzıma geleni söyledim her gün aynı şey bıktım valla ya

Frenchoje valla sıkıntı her zaman oluyor ya. Kendi ailen birşey yapmaz yapmıyorlar da. Eş ailesinden illa birşey oluyor zamanlı zamansız

Asklepios anne hamileyken uyku düzeni neyse bebekte öyle oluyormuş 😳 ben akşam on sabah ondum 😂 adam akıllı konuşman lazım eşinle bence sonuçta sen bebeğinle evde yalnızsın ne demek geç gelmek kır kafasını

Asklepios Çocuğu kocayı uyuttum,çiğdem çitleyip masterchefe bakıyorum sigaraya çıkıcam şimdi 😊 sen napiyosun bacım

Bilinmeyenlidenklem kız o da keyfinden değil de çıldırıyorum bu saat oldu hala çalışıyor hastaya gidiyor. Bir ay düşün her gün pazar dahil bir gün bile gece 2 den aşağıya gelmedi. Bildiğin iki kişilik aile olduk çocukla. Şimdi bir de yılbaşı var önümüzde. Yok izin alıcam filan alamayacak. Yine yılbaşı günü de gece 2 de anca gelecek. Sonra ben onu artık eve hiç almayacağım

Meraklitaze valla bende çocuğu yeni uyuttum bi kahve sigara yapayım diyorum sabahtan beri boynum tutuk kafayı döndüremiyorum moraller bozuk

Frenchoje Ayy demez mii 😊 bi de şey var,ne alacağımı bilemedim o yuzden hiçbişey almadım 😒 benimki biraz öküzlerin efendisi 😁

Frenchoje çıldırmış bunlar 😂 biri de çocuğuna birşey olsa nasıl tekrar yapacaksın diyo ulan Allah korusun herkesinkini benimkine olsa ben bir daha çocuk mu düşünürüm ya millet kafayı yemiş

Asklepios Ben yazmışım gibi sanki postu o kadar yanii,benim kızda uyku düzeni diye birşey kalmadı gece 11 den önce uyumuyo 😒 yaptım bi kahve sakin kafayla icicem inşallah,iki gündür boynum tutuk boyun fıtığı var bende perişanım valla çok fena şu tutukluk yaa

Bende bebeği uyutmaya çalışıyorum.
                      Ne indirimi var kızlar bana da söyleyin 🙂